vopsit la salon cu Stailer

Vara aceasta se poartă culorile nebunești în păr – ai încerca? De la roșu ca vinul până la nuanțe de roz bombon sau șuvițe gri cenușă se pare că trendurile actuale schimbă tot ce știam despre coafuri până acum. Se poartă albul, nu galbenul pui, se poartă mult burgundy, iar nuanțe în acestea atât de îndrăznețe la păr sunt o provocare. Cine și de ce ar încerca?

Desigur, să îți schimbi look-ul este o idee îndrăzneață și uneori chiar bine-venită. Însă nu te poți lăsa pe mâna oricui pentru asta. Așadar preferă să alegi stilistul potrivit ție prin Stailer. Este o platformă ușor de folosit și gratuită care te ajută să îți triezi în timp optim toate opțiunile existente.

Concret, pentru o programare la Salon Tres Chic din Iasi sau oricare alt salon din orașe precum București, Timișoara, Oradea sau Cluj accesezi pagina oficială stailer.ro. Introduci toate datele de interes și setezi căutările în funcție de preferințele tale. Vei avea astfel o listă a celor disponibili pentru tine atunci când tu ai nevoie.

Să faci toate acestea este complet gratuit

Să accesezi Stailer, să cauți oricând un salon, să te programezi la cel dorit de tine înseamnă totul gratuit pentru oricine. Pe cât este de simplu de folosit, pe atât de ușor. Ai și posibilitatea de a-ți face un cont aici, mai ales dacă știi că vei repeta vizitele la saloane destul de des. Această opțiune este de asemenea gratuită și în plus vine și cu ceva setări extra – spre exemplu ai acces la remindere setate pentru orice programare.

Nu ți se cere vreun cont, garanții plătite, taxe, nici măcar nu trebuie să instalezi vreo aplicație în telefon.

Pe mâna cui te lași?

Dacă încă te întrebi de ce să alegi Stailer, vezi si acest articol despre platforma Stailer. Să îți faci o schimbare de look precum ideea de a-ți colora părul este o adevărată nebunie. Nu îl ai pe Munir aici, însă în mod cert sunt specialiști care te pot ajuta. Ești sceptic la început și pe bună dreptate, dat fiind că o schimbare de look nu este lipsită de riscuri.

Ce poate merge prost? Să ajungi să plătești destul de mult însă rezultatul să nu îți placă. În general schimbările de culoare implică decolorare și mai apoi corecție de culoare. Colorimetria nu este pentru oricine. Așadar dacă peste părul imediat decolorat neuniform este aplicată o culoare nereușită, rezultatul va fi pe măsură. Iar dacă cel pe mâna cui te lași aplică șampoane colorante sau produse cu efect temporar doar pentru a ascunde culorile curcubeu din părul tău, în scurt timp îți vei da seama că ai făcut o alegere greșită.

Alege salonul care ți se potrivește, cel care corespunde cu nevoile tale. În platforma Stailer vei descoperi că ai toate detaliile de interes prezentate până când să faci și alegerea și anume fotografii, recenzii ale clienților, îți sunt estimate costurile și durata unui serviciu. Află despre toate avantajele pe care le poți avea utilizând Stailer.

Contact: support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *