Diferenta dintre barbat si femeie

Exista foarte multe diferente intre barbati si femei. Cateodata a fi barbat are mai multe avantaje, decat a fi femeie. De obicei femeile pierd foarte mult timp in oglinda. Ele mereu stau aproximativ 1-2 ore numai sa se aranjeze. In schimb barbatii trag repede pe ei ceea ce gasesc prin casa si sunt gata de plecare. Un avantaj foarte mare este ca barbati nu au perioadele acele din luna in care femeile au menstruatie.

Noua barbatilor ne plac foarte mult activitatile. Ne place sa practicam diferite sporturi care in timp devin hobby-uri. De obicei sporturile preferate pentru barbati sunt forbalul in primul rand, tenisul, pescuitul, si multe altele. Pentru majoritatea femeilor,acest lucru li se pare o prostie. Pentru ele importanta este sa arate cat mai bine, sa isi mentina silueta si sa faca cat mai multe cumparaturi.

La majoritatea barbatilor le place sa se incalte si sa se imbrace sport si cat mai comod, in schimb femeilor le place foarte mult sa poarte pantofi eleganti cu toc cand ies la pimbare si la fel si fel de ocazii speciale.Nu am reusit niciodata sa le inteleg pe femei si comportamentul lor bizar. Majoritatea femeilor iubesc sa merga la plimbare. Este un lucru foarte bun, dar ele nu inteleg ca nu si noua barbatilor ne place acest lucru. Lor li se pare un lucru romatic si o activitate placuta, in schimb noua barbatilor ni se pare o prostie si o pierdere de timp, plimbatul de nebun prin oras sau diferite parcuri. Dar ce pot sa zic asa cum nou ni se par anumite lucruri nistre prostii, lucrurile care le fac femeile si femeilor li se par activitatile barbatilor tot prostii. Unul ar fii mersul la pescuit. Pentru noi barbati este o metoda de relaxare si un hobby in acelasi timp. Pentru femei este o pierdere de timp si risipa de bani. Sunt foarte multe lucruri in care femeile si barbati nu cad de acord dar important este ca atat timp cat exista comunicare si incredere in aceste sexe mereu vor exista solutii sa cada la acord. Adevarul este si s-a dovedit ca femeilor nu pot sta fara barbati dar nici barbatii nu pot sa traiesca fara femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *