Renovarea casei poate fi o bataie de cap. Si totul se datoreaza femeilor din casa. Nu le inteleg, stiu ca sunt obsedate de curatenie dar cateodata e absurd. De obicei vor ca apartamenul sau casa in care locuiesc sa fie renovata si zugravita anual. Asa e si in cazul mamei mele. In fiecare an vrea sa modificam cate ceva si sa zugravim totul, eventual sa facem si cateva schimbari.

Mie nu imi place deoarece se face dezordine si e mult de munca. Imi place sa lenevesc si atata tot. Mai mult, se cheltuie foarte multi bani mai ales in zilele noastre de criza economica. Si asa multi dintre cei de la guvern promit locuri de munca pentru oameni dar se pare ca raman doar cu promisiunile si atat.

De obicei renovarea incepe cu sufrageria unde dorm ai mei dar inainte de asta stau o zi sa se gandesca ce vor sa faca, ce sa cumpere, si ce vor sa mai schimbe ma refer la mobila sau covoare, chiar si culorile camerelor. In anul acesta mama e hotarata ca sa faca bucatarii la comanda pentru a avea toate conditiile. Bucataria ce este acum este una mai veche si deja a inceput sa se faca urata, indiferent cat mult o cureti. Ea spune ca vrea sa fie mai in pas cu moda bucatariilor. Pe langa asta se spune ca intr-o bucatarie o femeie se simte cel mai bine, e in paradisul ei. Pentru mine e o alta camera cum s-ar zice in care stai si mananci alaturi de familie. Au fel si fel de idei de renovare a apartamentului dar nu imi bag nasul in ideile lor. Cel putin la mine in camera stiu ce o sa fac. Un dormitor facut la comanda dupa bunul plac si un super birou de calculator. Initial voiam sa raman la ideea cu un covor pe jos dar avand in vedere caldurile ce sunt m-am decis sa pun un parchet ca totusi la picioare sa mai simti ceva rece. Clima de la noi din Romania s-a dus pe apa sambetei, nici numai sti daca e vara sau toamna. Pana acum au fost numai ploi si acum anunta meteorologi canicula. Intr-un apartament e bun sa ai un aer conditionat dar deocamdata nu am banii necesari dar sper ca la urmatoarea renovare sa pot sa imi cumpar un aer conditionat pentru a putea sta in casa de placere.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *