Observ ca vremea se schimba din ce in ce mai mult. Acum pot spune ca vara s-a dus si ca este cu adevarat toamna dar dupa cum scad temperaturile am impresia ca vine iarna. Cand ies la plimbare cu treaba, observ fel si fel de animale pe strada de care sincer imi pare rau. Unele sunt cu zgarda dar altele sunt pur si simplu ale nimanui. Unele din ele in special caini pot fii foarte periculosi mai ales pet imp de nopate si mai ales daca sunt mai mult in grup. Am vazut cazuri in care un caine a inceput sa latre si datorita lui toata haita de caini au sarit la o persoana care mergea acasa. Spre norocul ei am fost mai mult trecatori si asa i-am gonit.

Nu poti da vine pe ei pentru ca uni fac asa pentru ca au trait deja trauma datorita oamenilor. Nu tuturor oamenilor le pare rau de aceste finite si sunt uni care il batjocoresc si arunca cu pietre in ei. Sin la mine in cartier sunt cativa caini vagabonzi care stau in fata blocului dar acesti caini practice nu au treaba cu nimeni. Din potriva localnici ii considera ca si niste caini de paza. Toti vecini mei le de cate ceva de mancare pentru ca fiecare are ceva resturi. Tot in asa se mai afla si un catelus la o spalatorie de langa noi care proactic s-a inprietenit cu toata lumea, cu angajatii si cu patroni. Cainele trecea pur si simplu prin zona iar sefa spalatoriei l-a chemat la ea si asa s-au inprietenit. Asa a decis s ail adopte si zilnic e prin zona si chiar a cautat si a gasit un petshop ieftin de unde ii cumparam odata la doua zile mancare pentru caini. La noi in zoina mai exista un magazin cu mancare pentru animale dar se pare ca din tot ce au nu i-a placut nicun fel de mancare, cu toate ca i-am cumparat si mai ieftina dar si mai scumpa. Nu este aceasi calitate sau pot spune ca este un catel mofturos. Asa acest catelus a devenit practice mascota de la acesta spalatorie auto si toti clienti care vin le face mare palcere sa se joace cu el. Are el un narav de a se juca mai tot timpul si pe langa asta mai si fura anumite lucruri ca sa le roada. Din cate am inteles asa fac toti cateii pentru ca ii dor dinti si le place sa roada fel si fel de lucruri. Nimeni nu se supara pe el din contra tuturor li se pare amuzant faptul ca trebuie s ail fugaresti sa iti iei lucrurile inapoi.

Nu spun ca anumiti caini merita sa fie bagati in custio dar trebuie sa ne gandim ca uni caini au ajuns asa datorita noua oamenilor pentru ca nu ne gandim ca si ei sunt fiinte si ei au un suflet ca si noi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *