Mereu am fost de mic copil genul caruia ii place lumea internetului si jocurile online dar tot am auzit de bloggeri si de lumea lor ceea ce m-a fascinat foarte mult. Am inceput sa caut si sa cercetez ce insemna acest lucru si in ce consta lumea bloggerilor. Am descoperit ca este ca un fel de retea in care fel si fel de persoane detin anumite site-uri cu o platform wordpress instalata si isi scriu gandurile de zi cu zi ele ele.

Mereu am fost o persoana curioasa si caruia ii place sa incerce lucruri noi si am incercat sa imi fac prorpiul meu blog. La inceput mi s-a parut greu pentru ca nu aveam cunostintele de baza in ceea ce consta cumpararea domeniilor, punerea unei gazduiri web pe el si mai ales instalarea acestei platforme wordpress. Am inceput sa citesc si sa ma uit la fel si fel de tutorial si nu mi-a luat mult timp pana am inteles cum stau treburile. Am apelat la cativa prieteni care au bloguri de ani de zile sa imi explice cum stau lucrurile. Oricum fiind la inceput nu aveam paginile indexate in google. Toti prieteni, bloggeri mi-au zis de e-advertising ca este o firma care ma poate ajuta in optimizare SEO si indexarea paginilor mele in top pe cautarea google.

Nu sunt o persoana bogata, sunt o persoana ca oricare alta, nu imi permiteam asemena lucruri asa ca am inceput sa dau share pe fel si fel de site-uri de socializare pana cand am inceput sa am vizitatori care sa imi citeasca articolele sis a imi lase comentari la ele. Bineinteles cei care au firme serioase si produse de promovat mereu apeleaza la e-advertising.co pentru ca datorita lor au ajuns in topul cautarilor in google. Din cate am citit pana in prezent nici un client nu a fost nemultumit de serviciile aceste firme. Pe langa optimizare SEO mai au si alte produse cum ar fi Web Design, Webhost, Seo Content Writing, Magazin Online. Sincer sa fiu nu credeam ca o firma infintata in 2011 v-a ajunge atat de departe avand in vedere ca acest conceptul nu este atat de bine pus la punct in Romania dar m-am uitat la portofoliu si asa am descoperit sutele de clienti multumiti.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *