Exercitiul Fizic – Izvorul Tineretii

Misterul Vietii
2

rfgdfgfd

Oamenii pot face mai mult pentru sanatatea lor, mai mult decat orice medic, spital sau progress al stiintei medicale. Datele stiintifice arata ca deciziile pe care le luam ora de ora, zi de zi determina in mare masura starea sanatatii noastre. De aceea ne putem bucura de mai multa vitalitate, de o sanatate mai buna si de o viata mai lunga, facand apel la beneficiile exercitiul fizic regulat si activ.

Poate va intrebati daca Exercitiul Fizic este cu adevarat Solutia?Ei bine cunoasteti toti zicala:’’Tot ce nu folosesti pierzi’’!Exercitiul fizic nu se aplica numai in dreptul muschiilor si oaselor, ci si al inimii, plamanilor, creierului, vaselor de sange si oricarei alte parti a organismului.Sedentarismul este calea cea mai scurta catre moartea premature si inactivitatea ne poate ucide.

Exercitiul fizic te poate ajuta sa traiesti mai mult si mai bine datorita beneficiilor pe care le ofera. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii:

  •   uTe ajuta sa te simti mai bine. Viata devine mai amuzanta,  avand parte de o buna dispozitie permanenta, si nu temporal ca in cazul drogurilor.
  • uIntareste inima. Lucrul acesta este important pentru persoanele cu boli de inima sau vasculare.
  • uIntareste oasele, ajutand la fixarea calciului.
  • uCombate depresia. Exercitiul in aer liber este unul dintre cele mai importante deoarece inlatura aceasta maladie.
  • *Inlatura anxietatea si stresul. In conditiile presante ale societatii in care traim, activitatea fizica sporita se dovedeste a fi unul dintre cele mai bune antidoturi.
  • *Ajuta la mentinerea unei greutati corporale ideale prin dezvoltarea musculaturi si arderea grasimi.

 

Considerati exercitiul fizic pur si simplu ca o activitate regulate de rutina.Atunci,  benefiicile obtinute vor dura o viata intreaga.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

incinerare
Misterul Vietii
De ce incinerarea este un subiect tabu

Daca ai patit si tu pana acum sa ai parte de pierderea unui membru de familie sau prieten apropiat atunci stii ca una dintre deciziile importante cu privire la finalitatea vietii acestuia se refera la ultimul eveniment dedicat acestuia. Inmormantarea nu este singura varianta, dar da, este mai populara sa …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

calatorii
Misterul Vietii
Calatorii prin lumea mare

Calatorii prin toata lumea sunt cei mai fericiti oameni, cred. Nici nu au de ce. Odata ce si-au luat rolul de descoperitori ai lumii in serios, nu au de ce sa mai dea inapoi, si nici nu cred ca si-ar dori aceste lucruri. Aceste persoane isi iau riscuri si nu …

SEO made with ❤️ by E-Advertising