Exista vampiri?

Stiri

Un om de stiinta a devenit foarte interesat de “oamenii-vampir”, dupa ce a intalnit o femeie care s-a identificat ca fiind vampir. Dr. Williams, director al programului de asistenta sociala de la Univeristatea State Idaho, a declarat ca “pana in acel moment, cand am cunoscut-o pe acea femeie, nu stiam ca exista o comunitate a vampirilor”. Dupa aceasta intalnire, a descoperit ca exista vampiri care se hranesc cu sangele altor oameni, doar ca nu arata ca in filme- cu colti si unghii lungi.

Asadar, s-a decis sa studieze acest “fenomen”. Dupa ce si-a publicat decoperirile sale fata de acesti oameni artistici care au, mai degraba, un comportament nesanatos, oamenii-vampir au decis sa ii dezvaluie acestuia ce inseamna, cu adevart, sa fii un vampir.

Exista vampiri care usuca oamenii de energie- fiind caracterizati ca avand un comportament toxic- si vampiri de “viata”, care abordeaza anumite aspecte ale mitologiei vampirilor, cum ar fi vestimentatia sau somnul in sicrie.

Comunitatile de vampiri

Nu ar trebui sa ne temem- astfel de vampiri nu musca oamenii de gat pentru a se hrani cu sange. Mai degraba, ei cauta persoane care isi dau acceptul pentru ca vampirii sa le “manance” sangele. Vampirii pretind ca trebuie sa se hraneasca dintr-un “donator dispus in scopul de a-si mentine sanatatea fizica, psihica si spirituala”. Fara aceste trairi, vampirii cred ca sanatatea generala si bunastarea lor va avea de suferit. De cele mai multe ori, donatorii se afla in relatii romantice cu acesti oameni-vampiri.

Se pare ca exista o multime de comunitati pentru vampiri, printre care si “Atlanta Vampire Alliance”- un grup real de vampiri. Pentru a putea sa-si realizeze studiul, Williams nu a dezvaluit identitatea participantilor, deoarece, crede el, ca imaginea lor va avea de suferit din cauza ca vor fi considerati o amenintare publica. Totodata, participantii s-au temut ca daca identitatea lor ar fi dezvaluita ar putea sa-si piarda locul de muna, iar o alta persoana a declarat ca “statul ar putea sa-i ia copiii.”

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
1
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

Securitate
Avioanele nu au dreptul sa decoleze daca nu au scrumiera la bord

Un lucru putin cam ciudat consta in faptul ca avioanele nu au dreptul de a decola daca acestea nu sunt dotate cu scrumiere la bordul avionului. Ce e si mai interesant decat atat este ca fumatul este o activitate interzisa cu desavarsire in timpul zborului. La inceputul anului 2000, acesta …

SEO made with ❤️ by E-Advertising