Nu am reusit niciodata sa inteleg femeile si modul lor de viata prin care isi petrec ore in sir in fata oglinzii pentru a se aranja. Multe dintre ele, de fapt majoritatea stau si cate trei ore pentru a se infrumuseta inainte sa plece undeva indiferent de locatie. Toate aceste lucruri le-am vazut pana si la mama mea care la fel isi petrece nenumarate ore pentru pregatire. Stau si privesc is la sora mea care la fel desi mai tot timpul este plecata, in momentul cand ajunge acasa primul lucru care il face este un dus dupa care incepe sedinta de pregatire. De fiecare data ca o vad cum pierde timpul simt ca inbunesc. Au mai fost zile cand trebuia sa plecam urgent intr-un anumit loc dar am intarziat tot datorita si pentru ca ii trebuie foarte mult timp de pregatire.

Ca de fiecare data pe primul loc este manechiura ei de aceea la fiecare eveniment important isi  caut set bun de manechiura. De cand a gasit anuntul  aici kit manichiura isi comanda de fiecare data si la cum o cunosc eu cam la doua doua zile are cate un eveniment. ca orice femeie ii place mereu sa arate bine indiferent unde merge. oricum nu se compara pregatirea la un salon profesionist. Daca acasa sta in jur de 1-2 ore sa se pregatesca la salonul de infrumusetare sta mult mai multe ore deoarece ii place foarte mult sa fie rasfatata si alintata la un asemenea salon. Pe langa asta toate fetele de la acest punct de lucru o asteapta cu nerabdare pentru ca de fiecare data sora mea le lasa foarte multi bani drept ciubuc pentru o treaba bine facuta.

De aceea spun ca nu am reusit sa le inteleg pe fete pentru ca stiu ca noi barbati sunt genul mai rapizi cand vine vorba de asa ceva. Nu stam atatea ore in fata oglinzii sa ne aranjam, noi practic tragem niste haine pe noi , o pereche de blugi si un tricou si suntem gata pentru orice ocazie. In schimb fete sunt foarte cochete.

Despre asta este vorba, sa numai pun la socoteala alegerea hainelor pentru ca am observat la toate femeile ca trebuie sa probeze cateva schimburi de haina inainte sa se hotarasca ce sa poate in aceea zi. Bine ca am vazut si femei care se schimba de cate ori pe zi, nu sunt ca noi barbati ne imbracam o singura data pe zi si purtam acele haine toata ziua pana seara cand ne schimbam pentru a ne baga la somn.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *