Se spune ca sunt multe lucruri care aduc fericire in viata unui om dar multi nu se gandesc ca si dansul poate aduce bucurie in viata tuturor. Prin dans ne putem manifesta din plin si  dansul te face sa uiti de toate necazurile din viata de zi cu zi. Nu stiu daca tuturor le place sa danseze dar nu cred ca exista om pe aceasta lume sa nu fi dansat macar o data in viata. Fie ca e vorba de zile onomastice,zile de nastere,botezuri,majorate sau nunta,dansul te cuprinde indiferent de starea de spirit.

In trecut nu imi placea prea mult dansurile si nebuniile,dar totul se datoreaza unor amici care ma bazaiau sa mergem pe la restaurante. Datorita acestui lucru si catorva pahare am inceput sa joc si asa am inceput sa descopar acesta minunata lume a dansului. Imi aduc aminte ca aveam mare bataie de cap pe la nunti pentru ca trebuia sa joc fel si fel de dansuri si eu nu stiam acest lucru. Nu este mare lucru sa inveti sa joci,trebuie doar sa fi atent la pasii celorlalti pentru ca restul vine de la sine. Mereu am zis ca mai rau ca mine cand vine vorba de dans nu se poate dar am intalnit oameni cazuti in cap rau de tot. Degeaba le explici si le arati totul mura in gura ca tot degeaba. Oricum pentru cei care vor sa invete orice stil de dans fie ca sunt copii sau fie ca sunt adulti pot intra pe www.latino-time.ro si vor gasii tot ce au nevoie pentru a deveni un adevarat profesionist. In acest fel la orice petrecere toti te vor admira si modul in care vei dansa pentru ca mereu sunt in centrul atentiei aceia care fac o petrecere reusita prin mascarile lui.

Mai este foarte putin pana vin sarbatorile si cu asta vin si petrecerile de Craciun si de Anul Nou. Nu stiu cum isi petrec uni aceste sarbatori dar la noi in gasca mereu de lasa cu scantei si prin asta ma refer la bautura cu limita bineinteles si veselie din plin.

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *