Haine second hand – sa incerci sau nu?

Diverse

 

Exista o controversa despre hainele second hand. Se spune despre acestea ca sunt de proasta calitate sau cel putin asta se crede, ca sunt uzate si de un nivel scazut din punct de vedere al calitatii. Asa sa fie oare? In conditiile in care asta a fost baza pentru o intreaga industrie, o idee de afacere pana la urma, se pare ca hainele second hand sunt o alternativa de imbracaminte.

Un depozit haine second hand este o sursa ideala pentru cei care au o afacere in domeniul hainelor. Acestia cumpara si revand hainele insa nu inainte de a fi sortate si efectiv controlate. Ce-i drept poate ca unele haine au mici defecte. Altele dimpotriva, nu tradeaza ca au mai fost purtate.

Dincolo de ideea psihologica in sine despre hainele second hand avantajele sunt fara doar si poate cele care demonstreaza ca nu ai de ce sa ignori o astfel de sansa. Spre exemplu acest lucru este alternativa la haine scumpe si de mari branduri. Invidiezi pe cei care isi permit, ajungi sa iti doresti si tu insa nu sunt prea multe sanse pentru asta din cauza unui buget. Asa ca varianta mai buna este legata de varianta second hand. Asta pentru ca un pret mai mic te avantajeaza si pe tine.

Cat despre afacerea in sine cu haine second hand, pe masura investitiilor exista si un public consumator care isi doreste astfel de haine. Cererea este una foarte mare, de unde si interesul pentru a oferi calitate mai presus de toate. Asta inseamna nu numai atentia pentru  a sorta hainele si pentru a oferi cele mai bune optiuni de acest gen insa si ideea in sine de a oferi haine de mari branduri, haine variate si pe toate gusturile.

Exista si acum controversa in sine de a cumpara haine second hand pentru ca se considera ca saracia de a nu-ti permite haine iti adanceste o frustrare. Asadar, tinand cont de asta iti vei dori ceva nou. Insa sa ne gandim ca decat sa iti cumperi o haina ieftina si chipurile noua mai bine platesti un pret rezonabil pentru o haina second hand insa de mare brand, de calitate si care implicit te va tine mai mult timp. Este pana la urma o conventie a modului util de a cheltui banii si de a-ti completa garderoba.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising