Haine second hand – sa incerci sau nu?

Diverse

 

Exista o controversa despre hainele second hand. Se spune despre acestea ca sunt de proasta calitate sau cel putin asta se crede, ca sunt uzate si de un nivel scazut din punct de vedere al calitatii. Asa sa fie oare? In conditiile in care asta a fost baza pentru o intreaga industrie, o idee de afacere pana la urma, se pare ca hainele second hand sunt o alternativa de imbracaminte.

Un depozit haine second hand este o sursa ideala pentru cei care au o afacere in domeniul hainelor. Acestia cumpara si revand hainele insa nu inainte de a fi sortate si efectiv controlate. Ce-i drept poate ca unele haine au mici defecte. Altele dimpotriva, nu tradeaza ca au mai fost purtate.

Dincolo de ideea psihologica in sine despre hainele second hand avantajele sunt fara doar si poate cele care demonstreaza ca nu ai de ce sa ignori o astfel de sansa. Spre exemplu acest lucru este alternativa la haine scumpe si de mari branduri. Invidiezi pe cei care isi permit, ajungi sa iti doresti si tu insa nu sunt prea multe sanse pentru asta din cauza unui buget. Asa ca varianta mai buna este legata de varianta second hand. Asta pentru ca un pret mai mic te avantajeaza si pe tine.

Cat despre afacerea in sine cu haine second hand, pe masura investitiilor exista si un public consumator care isi doreste astfel de haine. Cererea este una foarte mare, de unde si interesul pentru a oferi calitate mai presus de toate. Asta inseamna nu numai atentia pentru  a sorta hainele si pentru a oferi cele mai bune optiuni de acest gen insa si ideea in sine de a oferi haine de mari branduri, haine variate si pe toate gusturile.

Exista si acum controversa in sine de a cumpara haine second hand pentru ca se considera ca saracia de a nu-ti permite haine iti adanceste o frustrare. Asadar, tinand cont de asta iti vei dori ceva nou. Insa sa ne gandim ca decat sa iti cumperi o haina ieftina si chipurile noua mai bine platesti un pret rezonabil pentru o haina second hand insa de mare brand, de calitate si care implicit te va tine mai mult timp. Este pana la urma o conventie a modului util de a cheltui banii si de a-ti completa garderoba.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse
1
Inchierea auto direct din aeroport, bucuria turistilor

Serviciile pe care firmele de rent a car le pune astazi la dispozitia publicului se intrec prin oferte dintre cele mai interesante. Cu siguranta au castigat atentia deplina a turistilor cele cu preluare direct din aeroport. Sa cobori din avion si sa te astepte masina dorita la iesire nu e …

Diverse
Principalele caracteristici ale motoarelor monofazate si a celor trifazate

Pana a ajunge sa vorbim despre ce am precizat in titlu trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact motor trifazat si motor monofazat. Motorul electric cu inductie trifazata sau motorul electric asincron trifazate este cel mai folosit atunci cand este nevoie de actionari electrice de puteri medii si mari. …

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising