Banii nu aduc fericirea, dar o intretine! Faimoasa afirmatie de care ne legam cu toti atunci cand avem nevoie de bani. In mare parte este adevarat. In prezent bani au ajuns foarte importanti in societate. Practic fara ei nu poti sa traiesti. Mai degraba poti trai fara aer si fara apa decat fara bani. Bine deja exagerez un pic dar nu m-ar mira acest lucru.

In ziua de azi daca nu ai bani nu esti deloc bagat in seama. De exemplu daca vrei sa iti gasesti un loc de munca in Severin poti cauta mult si bine. Aici daca nu cunosti persoane influente cu bani care sa iti puna o pila buna pa si pusy. Cateva locuri de munca mai apar si tot acolo se baga ei intre ei fara sa tina cont de persoanele care cu adevarat au nevoie de un loc de munca. Spre exemplu dupa ce termini liceul si vrei sa dai la politie sau la medicina pentru ocuparea unui post daca nu dai cu banu poti sa iti iei ADIO. In aceasta societate totul tine cont de bani. Imi pare rau sa va dezamagesc dar cred ca de fapt stiati.

Un alt lucru este faptul ca banul te face sa nu uiti de unde ai plecat. Vorba aceea: Omul cand ajunge bogat uita de unde a plecat. Este foarte adevarat. Majoritatea se dau smecheri ca au si ei cate 4-5 masini in fara scarii si inainte nu aveai nici bani nici sa mearga la un wc public. Aceasta este societatea noastra. Un loc in care sute de oameni se chinuie toata viata sa stranga bani crezand ca ii vor lua cu ei pe lumea cealalta dar din pacate cu banii nu iti poti cumpara zile.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *