Importanta energiei solare

Stiri

Soarele ne incalzeste de fiecare data cu razele lui si putem folosi energia pe care el o transmite,intr-un mod pozitiv.Energia solara este metoda cea mai eficienta de a aduce lumina in casele noastre fara sa mai folosim energia electrica.

Cu cat folosim energie electrica mai multa cu atat platim mai mult.Iarna consumam cea mai multa energie electrica,deoarece ziua este mai scurta si se intuneca devreme,si avem nevoie sa aprindem becul,deoarece nu este lumina in casa.In plus energia solara are foarte multe avantaje.Este gratuita si nu este influentata de nimic.Este regenerabila si nu este poluanta.

In prezent fiecare oras sufera de o poluare excesiva din cauza oamenilor.In primul rand toate mijloacele de transport,in special masinile polueaza foarte mult atmosfera ,din cauza combustibilului pe care il elimina.De aceea energia solara este una dintre cele mai naturale energii si trebuie sa profitam de aceasta intr-un mod pozitiv.

Este de stiut faptul ca soarele este foarte bun pentru sanatatea noastra.Dimineata cand ne trezim trebuie sa tragem draperiile pentru ca soarele sa patrunda in camerele noastre.Soarele ne da o stare de bine,plus ca elimina toate toxinele din organismul nostru.Acum ca se apropie vara,cu totii ne bucuram de soare,mai ales cand plecam in vacanta la mare.Soarele in exces poate dauna si el daca umlam pe canicula pe afara.Vara dupa ora 12 numai putem sa iesim afara din casa,deoarece putem face insolatie si ne putem imbolnavi.

Desi energia solara este are multe avantaje,dar in acelasi timp este destul de dificila captarea si stocarea intr-o anumita forma.De exemplu am cunostiinte care folosesc panouri solare de la www.toppanourisolare.ro pentru a transforma energia solara in energie electrica.Uneori poate fi greu,deoarece soarele trebuie sa fie foarte puternic,pentru a capta foarte multa energie solara pentru a o transforma in energie electrica sau termica.

Energia solara poate incalzi locuintele intr-un mod foarte placut.Uneori energia solara poate fi mai puternica energia termica.Este de preferat sa aveti locuintele cu vedere la soare pentru a patrunde soarele in toata casa.De multe ori de la energia termica poate aparea si mucegai si ingrasie si de aceea iarna nu trebuie deschisa foarte mult desi este foarte frig.In schimb de la energia solara nu apare absolut nimic pe peretii nostrii.Energia solara are foarte multe avantaje,deoarece cu ajutorul ei,poti incalzi apa atunci cand nu dispui de aragaz.Vara daca lasi un lighean de apa afara timp de o jumatate de ora,o sa gasesti apa foarte calda si numai buna de folosit.Plus ca soarele ajuta la incalzirea apei piscinelor si a strandurilor,mai ales pe timp de vara cand toata lumea se duce sa se racoreasca.

In final soarele ne ofera cea mai buna energie solara,deoarece este gratis si folosim atata timp cat exista soare pe cer.Trebuie sa profitam de energia solara,deoarece este foarte sanatoasa,si ne ofera foarte multe avantaje.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

Securitate
Avioanele nu au dreptul sa decoleze daca nu au scrumiera la bord

Un lucru putin cam ciudat consta in faptul ca avioanele nu au dreptul de a decola daca acestea nu sunt dotate cu scrumiere la bordul avionului. Ce e si mai interesant decat atat este ca fumatul este o activitate interzisa cu desavarsire in timpul zborului. La inceputul anului 2000, acesta …

SEO made with ❤️ by E-Advertising