O-viata-perfecta-Anca-Tanase.ro_

In viata este foarte important sa stim ceea ce ne dorim, ceea ce vrem sa devenim si ce scop sa atingem. A avea un ideal in viata nu este un lucru de lasat asa cum sunt de parerea majoritatea zicand ca totul o sa vina de la sine sau ca maine nu stim ce va fi si mai bine nu ne facem planuri. Ei bine pe de o parte este adevarat, pentru ca maine nu stim ce se va intampla, nu cunoastem viitorul dar noi suntem singurii care putem schimba acest lucru. Daca nu stim ce se va intampla maine, de ce nu facem noi ceva pentru a sti? Nu cunoastem viitorul dar noi singuri putem sa il construim. Dupa cum reiese din aceste afirmatii totul in aceasta viata depinde de noi. De cat de mult ne dorim un lucru si cat de dispusi suntem sa sacrificam cateva ceva pentru a obtine idealul dorit.

Intra-adevar nu multi dintre noi ne cunoastem inca idealul pe care vrem sa il obtinem si acest lucru se datoareaza faptului ca nu vrem sa o luam pe cai gresite. Atunci cand vine momentul de a alege intre doua lucruri pe care ni le dorim, de cele mai multe ori trebuie sa alegem doar unul din diferite motive. In privinta idealului foarte multa lume va fi mereu indecisa,de aceea trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce ne dorim si vrem sa practicam pentru ca o sansa adevarata ti se da o singura data si trebuie sa profiti de ea.

Pentru a  alege trebuie sa stim ce ne dorim cu adevarat nu ce isi doresc altii pentru noi, aici referindu-ma la parinti. Nu trebuie sa ii lasam sa ne influenteze sau sa decida ei pentru noi crezand ca asa e mai bine. Niciodata sa nu faceti aceasta greseala, ca apoi sa regretati. Doriti sa deveniti doctori, ei bine daca aveti vointa necesara o sa reusiti sau doriti sa deveniti profesori,  tot cu vointa si ambitie multa o sa reusiti. Nu va faceti griji de piedicile pe care o sa le intalniti sau de descurajarile gurilor rele. In orice drum parcurs exista suisuri si coborasuri. Important este sa stiti cum sa treceti prin ele, invatand cate ceva.

In final, alegerea idealului se intampla doar o singura data si aveti foarte mare grija in alegerile pe care le faceti. Nu credeti ca mereu totul va veni de la sine si vi se va ivi vreo ocazie norocoasa, de exemplu ca o sa castigati la Loto sau la SuperBingo. Aceste conceptii sunt pentru oamenii prosti, fara niciun viitor si din pacate sunt in numar foarte mare. Totul in viata se castiga prin munca, pentru ca la capatul drumui recompensa sa fie foarte mare.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *