Magazine online vezi la toate colturile internetului dar niciodata nu ai siguranta ca vei comanda, vei plati lucruri si le vei primi. Daca s-ar face un sondaj cred ca cel putin 60% dintre noi oameni de rand ne-am luat teapa de la anumite firme fantoma cu fel si fel de produse. As minti daca as spune ca nu am luat si eu teapa de la un magazine online.

Am ajuns la concuzia ca este esetinal sa ai macar cateva scule de baza in casa ta. Nu cred ca ii convine nimanui sa stea si sa ceara la vecini sau la prieteni cand are nevoie de ceva mai ales daca acesta gaseste dar prietenul sau stau la o distant foarte mare.

In trecut , cand mi-am reamenajat apartamentul am avut nevoie de ceva scule si am zis sa caut pe internet. Oferte am gasit la toate colturile cu fel si fel de oferte atragatoare care te faceau sa le comanzi pe loc si poate ceva in plus, sa mai scoti si ceva bani pe ele. Majoritatea magazinelor online folosesc plata cu cardul si poate mai sunt si in prezent cei care cer plata inainte sau macar o parte din bani. Asa am procedat si eu, am platit produsul dupa ce s-a emis acea zisa facture, dupa ce am cercetat mai amanuntit nici macar nu exista aceea firma sau datele ei. Cum spuneam am platit si a doua zi am fost sunat de cineva de la aceea firma pentru confirmare. Nu mi-am dat seama pe moment dar ce confirmare iti mai trebuie atat timp cat ai platit deja produsul. In ziua urmatoare mi-a venit produsul prin curiei dar am avut surpriza sa vad ca nu era ceea ce am comandat. Era cu totul altceva si nici macar nu mergea. Am sunat la ei si mi-am zis ca nu se poate, ca au verificat ce au trimis si acest lucru functiona perfect. Mi-au dat de inteles ca eu vroiam sa ii mint si sa dau retur la ceva ce nu era de la ei. Oricum am zis ca ii dau la politie dar tot nu m-au bagat in seama. Dupa un timp am renuntat, nu avea rost sa imi mai bat capul cu ei.

Dupa parerea mea daca as fi stat sa imi bat capul probabil politia i-ar fi prins pe acesti escroci dar ce rost avea. Asta e am pierdut ceva bani, sa imi fie invatatura de minte. Dupa un timp am apelat la un prieten care mi-a sugerat insaterm scule de unde mi-am comandat ceea ce aveam nevoie si am primit tot ce trebuie inclusive certificatul de garantie semnat si stampilat de firma. Un lucru am invatat din experinta si acela este sa nu ma mai arunc inainte la oferte. Mai bine dau un ban in plus si cumpar ceva profesional si cu garantia ca voi primi produsele comandate.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *