India a luat masuri impotriva unui tigru

tigru
Nenorociri

Unul din cele mai mari parcuri nationale ale Indiei a capturat un tigru, care a ucis un om, si l-a inchis intr-o cusca zoologica, starnind astfel foarte multe proteste din partea activistilor care sustin viata salbatica, declarand ca acest tigru a fost acuzat pe nedrept si condamnat sa isi traiasca viata in captivitate.

Tigrul, in varsta de 9 ani, pe numele sau Ustad, este intr-adevar un criminal, sau ce l-a determinat sa omoare? La data de 8 mai, Rampal Saini, un paznic de padure in varsta de 53 de ani, a fost atacat mortal de un tigru. Se presupune ca acesta se afla pe teritoriul tigrului cand aceasta intamplare nefericita s-a petrecut. In urma acestor lucruri, principalul suspect in aceasta „crima” a fost declarat tigrul Ustad. Tragedia s-a intamplat pe teritoriul acestu animal, iar acesta a fost gasit asunzandu-se dupa trupul barbatului.

Este bine cunoscut faptul ca acest tigru a fost vedeta unui parc national cu o suprafata de aproximativ 98 de hectare. Turistii il descriu ca fiind infiorator, acesta fiind cunoscut datorita faptului ca se aseza in drum, blocand calea jeep-urile pline de vizitatori.

In acest weekend, Parcul National Ranthmbore, unul din cele mai populare locuri pentru tigrii din safari, au luat masuri cu privire la cele intamplate.

Ustad a fost capturat datorita folosirii tranchilizantelor, dupa care a fost bagat intr-o cusca plina cu gheata pentru a tine tigrul la rece, si dus la o gradina zoologica la 400 kilometri departare. Acum, tigrul se afla intr-o cusca mai mica decat un teren de fotbal. Cu toate acestea au aparut nenumarate controverse cu privire la actiunea celor de la parcul national. Unii activisti sustin ca inchiderea tigrului este un act ilegal, organizandu-se campanii petru aducerea acestuia inapoi in parc. Acestia sustin ca plasarea intr-o cusca a tigrului este o incalcare a legii protectiei animalelor salbatice din anul 1972.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

carti afaceri
Cursuri
Carti pentru impresionat seful

    Un semn bun care iti indica un lider este dorinta constanta de a invata, iar dorinta de a citi este una dintre cele mai bune modalitati de a demonstra ca vrei sa te dezvolti, atat in interiorul, cat si in exteriorul unei organizatii. Nu numai ca poate dovedi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising