Inelul perfect

 

Majoritatea barbatilor atunci cand se hotarasc sa isi ceara iubitele de sotii au o mare problema si aceea ca nu se pot hotara ce inel sa le cumpere. La cat de pretentioase le cred barbatii nu inteleg simplu fapt ca unele femei nu le trebuie cine stie ce inel primesc,lor le trebuie doar sa aiba o semnificatie sentimentala atata tot .Bieninteles mai exista si unele femei care sunt superficiale si nu se gandesc la ceea ce conteaza de fapt in viata si pentru ce trebuie sa lupti cu adevarat.

Acest lucru daca stai si te gandesti poate sa te intristeze pentru ca nu  stiu cum pot unele sa fie asa. Daca te intereseaza doar ce fel de inel primesti si ce piatra are asta nu mai inseamna ca iti doresti din toata inima sa te casatoresti.

Insa in general toti opteaza pentru bijuterii din argint  pentru ca dupa mine sunt cele mai frumoase si pe care li se pot permite aproape oricine. Chiar daca altora le place aurul mie unul nu si spun asta din cauza ca pur si simplu mi se pare ca este doar un metal care intradevar este pretios dar este si in acelasi timp urat. Nu stiu cum alti pot purta asa ceva dar eu nu pot. Poate ca si din aceasta cauza ca nu imi place si nu il pot suporta. De cand eram mic si de cand ma stiu am avut si am si acum in continuare alergie la el.

Ma bucur ca au inceput sa apara din ce in ce mai multe astfel de lucruri care sunt din argint in bijuteriile din orasul meu. In trecut nu aveam decat doua astfel de bijuteri dar cu timpul au inceput sa se extinda si in prezent pot spune ca nu ma mai pot plange pentru ca daca iti doresti ceva  ai de unde alege din plin. Acest lucru ma poate face mandru pentru ca in sfarsit am inceput sa avem si noi un oras mai moder si mai cautat pe piata de afaceri deoarece asa avem si noi o piata mai ofertanta. Daca continua sa fie asa o sa avem mai multe locuri de munca si in felul asta nu o sa mai fie atat de multi someri.

In concluzie un inel perfect este acel inel care are cu adevarat o semnificatie pentru persoana caruia i-l dai. Nu conteaza cat ai dat pe el atunci cand l-ai cumparat sau de la ce brand l-ai achizitionat,tot ceea ce merita cun adevarat este sa il primesti din toata inima si sufletul pentru ca asta tine o relatie unita,nu metalul din care este confectionat sau diamantul cat este de mare. Cu timpul inelul isi pierde valoarea dar sentimentele si increderea pot dura o vesnicie daca stiu cum sa ai grije de ele.

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *