Investitie de viitor

In ziua de azi nu stii ce fel de investitii sa mai faci pentru a putea scoate un ban. Pana in prezent am incercat cateva afaceri dar nimic nu a dat roade. Erau afaceri sa poti sa traiesti de pe o zi pe alta. La sfaturile unor rude de ale mele am decis sa ma apuc sa fac solare.

Ei lucreaza in acest domeniu de peste 8 ani de zile si le merge foarte bine afacerea. Nu pot spune ca la sfarsitul sezonului scot sute de milioane dar asa discret i-am intrebat si mi-au zis ca dupa ce cumpara tot ce le trebuie pentru anul viitor si platesc din datoriile ale mari le ramane undeva intre 150 si 200 de milioane bani curati in mana. Eu spun ca totusi sunt bani frumosi si avand in vedere ca au parte de legume proaspete si sanatoase fara nici un fel de ingrasamant chimic in ele.

M-a atras aceasta idee si asa am inceput sa ma informez mai mult. Am discutat si asa am facut un plan cu el in care mi-a zis tot ce este nevoie, tot ce ar trebui cumparat si mai ales cum trebuie ingrijite serele. Pentru inceput a zis sa caut o bucata buna de pamant in apropiere. Am si gasit locul perfect si stiam de mult timp ca unii oameni voiau sa il vanda si foarte ieftin. Cel mai important lucru la sere este ca trebuie udata de 2-3 ori zilnic cel putin , asa ca am inceput sa caut un hidrofor ieftin si bun pentru a-mi face munca mai usoara.

Nici o munca nu e usoara si eu initial credeam, ca nu e mare filozofie sa construiesti sere si sa ai grija de ele dar se pare ca m-am inselat. Cel putin este bine ca au fost mereu alaturi de mine sa ma ajute si sa ma indrume si acum pot spune cu multa mandrie ca am niste sere sanatoase care fac fel si fel de legume de care se pot bucura toti care le cumpara de la piata. Le recomand si altora aceasta afacere, deoarece cel putin stii ca muncesti pentru tine si pe langa asta munca la tara este o satisfactie de nepretuit. Ai parte de cea mai proaspata apa pe care o poti bea si cel mai curat aer posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *