In viata uneori pierzi alteori castigi. Cele mai rele lucruri sunt jocurile de noroc si spun asta pe propria piele. Bineinteles nu m-am jucat la genuri poker sau ruleta sau cine stie ce alte jocuri cum mai sunt si pocanele asa cum le zicem noi. Mie imi place sa ma joc la pariuri sportive pentru ca imi place foarte mult fortbalul. Imi aduc aminte ca am inceput cu ele cand eram mai mic.

Toti colegi mei meregeau si bagau la pariloto si eu nu stiam cum sa bag. Intr-un final un amic de-al meu m-a invata ce sa fac si cum sa fac. Asa am inceput eu cu pariurile sportive. Nu bagam si nu bag sume mari. E vorba de maximum 20 de lei si bag cand sunt meciuri multe. Am vazut si persoane care baga si 100 de lei pe un bilet dar mie personal mi se pare o prostie. Este adevarat ca ai mai multe sanse pentru ca la suma asta nu iti permiti sa bagi mai mult de 2-3 meciuri pe un bilet. Eu sunt genul care bag mereu peste 11 meciuri si desi pare greu de crezut am castigat de nenumarate ori sume importante. Nu cred si nici nu vreau sa renunt vreodata la pariurile sportive pentru ca altfel cred ca m-as plictisi.

Exista si alte site-uri pe care poti paria online dar de curand am descoperit takebid.ro care este un site de licitatii online. Dupa parerea mea e singurul site care mai este serios pe piata din Romania. Au fost cazuri se inselaciune in care s-a licitat la o suma importanta de bani si s-a castigat dar niciodata nu a venit produsul acasa desi banii au fost luati din conturile oamenilor. Pe acest site cumperi credite si licitezi la greu pana cand ajunge timpul acelui produs la 0. Castigurile sunt  reduceri intre 10% si 90% la produse foarte scumpe si noi. Partea cea mai buna este ca totul e 100% sigur pentru ca Takebind.Ro face parte din Grupul Prantil care a fost fondat in 1945 si ei vor sa schimbe evolutia shoppingului. Oricum dupa parerea mea acest gen de licitatii sunt viitorul comertului online si sincer mi se pare o mega treaba sa licitezi pentru produse de calitate la super reduceri. Partea cea mai buna este ca si atunci cand pierzi licitatia, creditele ce leai pierdut la licitatia anterioara raman in contul tau si le poti folosi mai departe.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *