Urma sa fie ziua de nastere a celui mai buna prieten al meu. Impreuana cu ceilati amici ai mei ne-am hotarat sa ii facem un cadou inedit si asa am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa il ducem undeva unde nu a mai fost pana acum. El fiind un baiat mai retras si mai rusinos nu avusese parte in viata de prea multe asa ca eram oarecum in dubii,dar la urma ne-am gandit ca daca il punem in fata faptului implinit nu va mai avea ce sa faca. Am cauta multe lucruri si pana intr-un final am hotarat sa il ducem intr-o vacanta in Amsterdam.

La aflarea vestei a fost foarte bucuros si fericit,iar noi am fost foarte usurati pentru ca la final i-a placut surpriza noastra. Dar el insa nu stia chiar tot ce o sa se intample in continuare. Am plecat impreuna in acel voaiaj si ceea ce a urmat a fost poate cel mai amuzant si placut lucru din viata lui,cu toate ca atunci a fost foarte reticent.

Dupa ce ne-am odihnit am decis sa mergem si noi ca baietii intr-un bar sa ne distram,mai ales ca acel oras este foarte renumit pentru localurile lui si mai ales pentru fetite. Pot spune ca in acea seara ne-am facut praf incat nu am mai stiut ce am facut si ce s-a intamplat. Cel mai nasol a fost a doua zi cand am fost toti mahmuri.Dupa ce ne-am mai revenit am zis sa o luam de la capat si datorita faptului ca nu cunosteam foarte bine orasul am cautat pe net mai multe detali. Am dat click si asa am aflat despre toate locurile care de fapt ne interesau pe noi. Aici nu va gandit ca despre locurile turistice ci dinpotriva depre locurile unde ne putem destrabala pentru ca de asta venisem aici. Dar sa revin la poveste initiala,adica la ziua prietenului meu.

Cadolu nostru pe langa acesta vacanta a mai fost si o papusa gonflabila.Si acum ma mai amuz si imi vine sa rad cand imi aduc aminte de fata pe care a facut-o cand a primit-o. Prima data cand a vazut-o nici nu stia ce este si credea ca radem de el. Cand a auzit la ce foloseste de fapt s-a rusinat si s-a cam suparat,dar dupa si-a dat seama ca fusese o gluma si ia trecut.

Si acum ne mai spune ca acea vacanta a fost pentru el cea mai frumoasa si a fost o nebunie pe care nu o va uita niciodata.

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *