Lucruri pentru care nu ai de ce sa iti para rau

Amintirile Mele

Se spune ca nu ar trebui sa ai regret de vreme ce pana la urma fiecare experienta in parte a contribuit la ceea ce esti acum. Ai ajuns in punctul in care esti cine esti si nu ar trebui sa regret nimic din urma. Stiu, e usor de spus si mai greu de facut si cu toate acestea trebuie sa inveti sa nu iti para rau de prea multe lucruri. Printre altele poate fi vorba de:

  1. Cum arati. Nu datorezi nimanui scuze pentru felul in care arati, pentru modul in care se defineste silueta ta. De fapt nici nu trebuie sa te justifici cu privire la asta.
  2. Gusturile tale nu au explicatie. Nu degeaba se spune ca “gusturile nu se discuta” asa ca sa nu iti para rau de ceva cu privire la acest lucru.
  3. Nu trebuie sa iti para rau de obiceiurile pe care le ai. Fie ca tine de o parte culturala, fie ca tine de ceea ce pur si simplu tie iti place atat timp cat nu deranjezi pe nimeni cu asta nu ai de ce sa iti ceri scuze despre aceste lucruri.
  4. Viata ta personala. Cum, de ce, cu cine esti si asa mai departe nu trebuie sa intereseze pe nimeni. Cat despre tine, mai bine sa vezi tipare de oameni pe care nu le agreezi decat sa ramai blocat/a la un stagiu in care fericirea nu te defineste.
  5. Accepti sau nu sa fii prezent la un eveniment. Nu trebuie sa te explici unuia sau altuia cu privire la decizia ta de a merge sau nu intr-un local. Pana la urma si simpla ta stare conteaza, nu alti factori.

Nici locul de munca nu trebuie sa fie un motiv de regret. Trebuie sa vezi in prima faza si partea plina a paharului. Asta pentru ca indiferent de job, fie ca ai fost la www.yesstudio.ro sau vanzatoare la magazinul din colt, tine cont ca fiecare experienta la randul sau te-a format si te-a adus acum, aici. Unii au inceput timid, fiind agenti stradali, fiind ajutor de bucatar, ajutor sef, ajutor de orice. Nu conteaza ce, atat timp cat la un moment dat a existat o satisfactie personala si din asta a venit si o sursa de venit pentru tine.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising