Lucrurile noi dintr-un apartament

Diverse

Pot spune ca m-am nascut si am stat la tara. Cu toate astea mereu mi-am dorit sa am propriul apartament la oras. Aceasta dorinta a devenit si mai arzatoare atunci cand am mai crescut. Multi spun ca ar fi trebuit sa ma fi obisnuit si sa ma fi resemnat, insa acest lucru nu s-a intamplat. Poate si pentru ca sunt foarte incapatanat si mereu am vrut sa ma autodepasesc.

Stiu ca acest lucru te poate ajuta in viata dar te poate si face sa ai unele probleme, asta pentru ca daca esti asa nu prea sti sa lasi de la tine.

Traind la tara nu am reusit sa imi termin studile dar acest lucru nu mi-a daunat foarte mult, pentru ca in schimb am reusit sa invat alte multe lucruri care mi-au ajutat. Am reusit sa lucrez in constructii si in acest fel am reusit sa castig foarte multi bani.

Bineinteles in acelasi timp am muncit si foarte mult dar am facut-o cu un scop bine intemeiat. Vruiam sa ma mut de la tara si sa am propriul meu apartament. Acest lucru intr-un final s-a si intamplat. Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit si cat de mult m-am bucurat cand am reusit sa am acest lucru. Insa in acelasi timp m-am simtit si un pic trist si nu stiu de ce. Poate din cauza ca urma sa las in urma casa in care am crescut si in care am avut multe amintiri.

Dar sa spun in continuare ce a urmat sa fac. Dupa ce am cumparat aprtamentul a urmat mobilarea lui si avest lucru pot spune ca mi s-a parut cel mai greu lucru pentru ca eu la design sunt paralel. Primul lucru care m-a interest a fost biroul pe care urma sa imi pun calculatorul dar nu gaseam scaunul potrivit la el. Intr-un final am reusit sa il iau de pe www.scaunpro.ro. Acest lucru m-a ajutat pentru ca nu am mai avut bataie de cap in cautare lui. Dupa ce mi-am luat aceasta grija a urmat mobilarea lui completa ai am avut parte de alte peripeti dar pe care am reusit sa le rezolv.

Ma bucur nespus de mult ca pana intr-un final am reusit sa imi indeplinesc marea mea dorinta pe care o aveam inca din copilarie. Asa am ajuns sa cred ca orice este posibil in aceasta viata, trebuie doar sa vrei si sa faci tot posibilul ca dorintele tale sa ti se indeplineasca.

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diverse
Inchierea auto direct din aeroport, bucuria turistilor

Serviciile pe care firmele de rent a car le pune astazi la dispozitia publicului se intrec prin oferte dintre cele mai interesante. Cu siguranta au castigat atentia deplina a turistilor cele cu preluare direct din aeroport. Sa cobori din avion si sa te astepte masina dorita la iesire nu e …

Diverse
Principalele caracteristici ale motoarelor monofazate si a celor trifazate

Pana a ajunge sa vorbim despre ce am precizat in titlu trebuie sa iti spun ce inseamna mai exact motor trifazat si motor monofazat. Motorul electric cu inductie trifazata sau motorul electric asincron trifazate este cel mai folosit atunci cand este nevoie de actionari electrice de puteri medii si mari. …

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising