Lucrurile noi dintr-un apartament

Diverse

Pot spune ca m-am nascut si am stat la tara. Cu toate astea mereu mi-am dorit sa am propriul apartament la oras. Aceasta dorinta a devenit si mai arzatoare atunci cand am mai crescut. Multi spun ca ar fi trebuit sa ma fi obisnuit si sa ma fi resemnat, insa acest lucru nu s-a intamplat. Poate si pentru ca sunt foarte incapatanat si mereu am vrut sa ma autodepasesc.

Stiu ca acest lucru te poate ajuta in viata dar te poate si face sa ai unele probleme, asta pentru ca daca esti asa nu prea sti sa lasi de la tine.

Traind la tara nu am reusit sa imi termin studile dar acest lucru nu mi-a daunat foarte mult, pentru ca in schimb am reusit sa invat alte multe lucruri care mi-au ajutat. Am reusit sa lucrez in constructii si in acest fel am reusit sa castig foarte multi bani.

Bineinteles in acelasi timp am muncit si foarte mult dar am facut-o cu un scop bine intemeiat. Vruiam sa ma mut de la tara si sa am propriul meu apartament. Acest lucru intr-un final s-a si intamplat. Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit si cat de mult m-am bucurat cand am reusit sa am acest lucru. Insa in acelasi timp m-am simtit si un pic trist si nu stiu de ce. Poate din cauza ca urma sa las in urma casa in care am crescut si in care am avut multe amintiri.

Dar sa spun in continuare ce a urmat sa fac. Dupa ce am cumparat aprtamentul a urmat mobilarea lui si avest lucru pot spune ca mi s-a parut cel mai greu lucru pentru ca eu la design sunt paralel. Primul lucru care m-a interest a fost biroul pe care urma sa imi pun calculatorul dar nu gaseam scaunul potrivit la el. Intr-un final am reusit sa il iau de pe www.scaunpro.ro. Acest lucru m-a ajutat pentru ca nu am mai avut bataie de cap in cautare lui. Dupa ce mi-am luat aceasta grija a urmat mobilarea lui completa ai am avut parte de alte peripeti dar pe care am reusit sa le rezolv.

Ma bucur nespus de mult ca pana intr-un final am reusit sa imi indeplinesc marea mea dorinta pe care o aveam inca din copilarie. Asa am ajuns sa cred ca orice este posibil in aceasta viata, trebuie doar sa vrei si sa faci tot posibilul ca dorintele tale sa ti se indeplineasca.

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

sticle pentru nunta
Diverse
Idei practice pentru o nunta de neuitat

Cine oare nu viseaza sa aiba o nunta ca in povesti? Vorbim despre ceea ce se presupune a fi cea mai fericita zi din viata noastra. Cu siguranta fiecare cauta sa o organizeze in asa fel incat totul sa iasa asa cum planuieste. De cele mai multe ori, insa este …

marturii nunta 2018
Diverse
Detaliile care fac marea diferenta la o nunta – invitatii, marturii nunta 2018

Cred ca oricine vizeaza ca fericitul eveniment unic din viata lui sa iasa perfect. E si normal sa ai astfel de asteptari, mai ales daca te pregatesti cu mult timp inainte in acest sens. Sunt lucruri de planificat si fara de care nu poate fi asteptata in liniste ziua nuntii. …

SEO made with ❤️ by E-Advertising