Manequeen – Arta îmbinată cu bogăţia

manequeen
Stil De Viata
1

“Cu Manequeen combin utilul cu plăcutul, prin lux şi confort zi de zi. Viaţa mea ca şi model de videochat este una plină de bogăţii şi bucurii alături de cel mai frumos studio. Manequeen îmi oferă respect şi, zilnic, mă simt că într-un spectacol plin de farmec şi senzualitate.

De când am venit aici, am parte numai de lucruri incredibile. Aici, nu este vorba numai de câştiguri, este vorba şi de familie, de atmosferă. Într-un mediu atât de magnific amenajat, cu oameni atât de primitori, eu sunt în starea perfectă tot timpul. Astfel, starea mea este reflectată şi în munca mea, care este răsplătită peste măsură. Manequeen nu numai că mă ajută să am câştiguri peste 1.000 $ pe lună, dar îmi oferă şi bonusuri de tot felul, care mă motivează.

Nu mi-a venit să cred când am primit cea mai superbă pereche de pantofi de la Manequeen! La numai o lună după angajare, am început să obţin câştiguri considerabile. În a doua lună, am depăşit cu 10% câştigurile din luna trecută şi astfel am avut parte de ShoesQueen. Acesta este bonusul prin care eu am reuşit să am propria mea pereche de pantofi Musette.

Cu trecerea lunilor, experienţa se făcea simţită şi depăşeam uşor câte un prag. În luna următoare când am depăşit cu 15% din câştiguri, bonusul DressQueen a fost al meu. Cea mai mirifică rochie de la Poema. La fel a fost şi atunci când am depăşit cu 30%. Bonusul PurseQueen la această depăşire a fost o geantă nemaipomenită de la Musette. Cu acest set de “accesorii’, eu am devenit o adevărată prinţesă. Le-am purtat la un eveniment unde am fost invitată şi am fost invidia serii. Totul devenea tot mai simplu alături de Manequeen.

Iar aceste bonusuri nu au fost totul. După doar câteva luni, am fost atât de încântată de Manequeen încât mi-am încurajat prietena să se angajeze la acest studio videochat Bucureşti. Pentru acest fapt, Manequeen m-a premiat cu o bijuterie Swarovski sclipitoare din toate punctele de vedere!

Pe lângă toate aceste lucruri, munca mea este o adevărată încântare de când colaborez cu Manequeen. Este total diferit de ceea ce am auzit şi întâlnit până acum. Numai aici am putut să am parte şi de fericire şi de luxul de care am nevoie să trăiesc confortabil. Sunt vedeta acestui studio şi propria mea stăpână. Manequeen mă răsfaţă cu şedinţe foto şi ieşiri la cele mai selecte saloane. Nu am de gând să renunţ la viaţa de model de videochat la Manequeen.” – este pagina de deschidere a viitoarei mele recenzii.

 

Modul in care un studio isi rasplateste angajatele le face sa devina fidele acestuia si sa se implice mai mult in activitatea pe care o desfaoara.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

Sanatate
Femeile care castiga mai putin decat barbatii sunt mai predispuse la depresie

Femeile au mai multe sanse de a fi diagnosticate cu depresie si anxietate comparativ cu barbatii, iar oamenii de stiinta sustin ca acest lucru ar putea sa se datoreze diferentei de remunerare dintre sexe. Cercetatorii au descoperit ca, in general, femeile care au un salariu mai mic decat barbatii si …

SEO made with ❤️ by E-Advertising