Masina potrivita pentru mine

Zilele astea m-am decis sa imi iau o masina. In mod normal o masina ar trebui sa o iei noua pentru ca beneficiezi de garantie la ea dar nu tot ce este nou, este si bun. Am programat o plecat in strainatate sa iau o masina second-hand pentru sora mea prima data, eu am zis sa mai astept, poate apar oferte. Asa a ajuns sora mea sa conduca un Audi A4 superb. Pot spune ca masina emrge impecabil, dar nu au trecut 2 saptamani ca a si bubuito deja. Ea spune ca nu a fost de vina dar oare de ce nu o cred deloc. In trecut a mai facut asa ceva, cu ochii la telefon s-a apropiat de margine si a reusit sa sterga o masina.

Pe langa faptul ca a stricat-o, ea are aobiceiul sa merga pe la tara prin toate gropile posibile, si asa a reusit sa faca alta prostie , sa ii rupa bratul. Asta e a stat pe margine pana a rezolvat-o. Acum recent a vanduto si a decis ca numai ia de la oricine, mai bine da un ban in plus dar cumpara ceva mai bun. Zilele astea a auzit de masini la licitatie si a facut mai multe certari unde a gasit licitatii online si oferte de nerefuzat. Eu am zis sa caut si pentru mine dar nu am gasit nimic sa ma atraga asa de mult.

In trecut am mai achizitionat masini second-hand si pot spune ca le-am nimerit foarte bune, nu am avut probleme cu ele si imi pare rau ca nu am pastrat una personala. Asta e masini sunt destule, bani sa fie. Am un prieten care doreste sa vanda masina lui. Masina merge superb, o cunosc toata, ar fi perfecta pentru mine, dar singura problema care o are masina, este ca e model combi si mie nu imi plac. Are si avantajele ei, daca ii dai bancheta in jos, practic o faci dormitor si e foarte confortabil. Sper ca intr-o buna zi sa gasesc o masina potrivita, masina visurilor mele, dar pana atunci sper sa iau permisul de consucere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *