Pot spune ca mersul zilnic este cel mai sanatos sport si care ajuta foarte mult la modelarea siluetei. Desi foarte multi nu cred acest lucru atunci cand mergem tot corpul ne este pus in miscare si toate oasele noastre se relaxeaza in mod placut.

In general toate sporturile sunt sanatoase: alergatul, inotul, fotbalul, etc dar mersul pe jos il practicam in fiecare zi si in plus are foarte multe avantaje. Spre exemplu mersul pe jos este sanatos pentru oase , pentru sanatatea creierului, intareste inima si reduce riscul formarii cancerului mamar si de colon. Plimbarile scurte sunt si ele eficiente, ajuta la atenuarea simptomelor depresiei.

In concluzie mersul pe jos este foarte sanatos si relaxant cu foarte multe beneficii. In fiecare zi timp de 30 de minute trebuie sa iesim la aer pentru a ne reimprospata creierul pentru ca noaptea sa dormim mult mai linistiti si totodata un studiu realizat in America a constat faptul ca oameni care sunt activi in fiecare zi si fac foarte multa miscare isi prelungesc viata cu multi ani buni.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *