Minatul in bitcoin

minatulMajoritatea utilizatorilor bitcoin nu mineaza dar bitcoin mining reprezinta o afacere destul de profitabila si in acelasi timp destul de competitiva. Daca vrei sa vezi inseamna ce este  minatul Bitcoin in cloud o poti face dar sa o faci din pura curiozitate si sa te distrezi. Lucrul asta il poti face si afla de pe  CEX.IO asa cum am facut-o si eu.Acest tip de minat este mai simplu si il poti folosi pentru ca poti dobandi niste cresteri ale monedei.Bineinteles o poti face si ca sa castigi profit dar ca sa faci aceast pas trebuie sa investesti cateva mii de euro.

Am aflat ca in timpul minarii calculatorul tau foloseste o functie. hash cripografica. Software-ul de minare folosete pentru fiecare hash un numar diferit ca element iar acesta poarta numele de nonce.Acest tip de minat l-am facut si eu doar din pura curiozitate si chiar a fost diatractic. Nu am facut-o ca sa fac bani am facut asta ca sa vad cum este.

Facand aceste lucruri am m-ai castigat si niste prieteni care erau deja utilizatori ai acestui tip de moneda. Ma inteleg foarte bine cu ei si facem schimb de pareri si ne ajutam ori de cate ori avem nevoie unul de celalalt. Eu una am intampinat ceva probleme cand am vrut sa vad ce inseamna minatul si atunci chiar am primit sfaturi si solutii de la unii dintre ei. Pe viitor daca o sa pot sa ajut si eu o sa o fac pentru ca si eu cand am fost la inceput am primit. Totul sta doar in a vrea sa iti ajuti aproapele si daca toti ar face aceste lucruri poate lumea asta a fii mai buna.

Acum ca sunt si eu un utilizator al acestei monede poate ca in curand o sa fac si eu mai multi bani decat am facut pana acum. Asta pentru ca eu nu dispun de cateva mii de euro ca sa ii investesc dar cu putin faci ceva daca sti cum sa ii adminiatrezi.

Un comentariu la „Minatul in bitcoin

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *