Moda Din Zilele Noastre

Majoritatea persoanelor din zilele noastre considera moda ca fiind o schimbare in viata acestora sau pur si simplu o indentitate ce le asigura statutul social in societate. Eu sunt de parerea ca moda poate fi particularizata in functie de educatie, cultura, genul de muzica ascultat, modelele pe care omul incearca sa le urmeze. Pentru unele persoane e la moda sa se imbrace frumos, sa arate mai bine pe exterior; pentru altele e la moda sa se comporte urat, sa fumeze, sa se bata, sa se drogheze si multe alte lucruri demoralizatoare.

Consider ca moda din zilele noastre a ajuns in ultimul stadiu a uratului. Din ce in ce mai multe domnisoare, daca le pot numi asa numai stiu cum sa atraga atentia celor din jur cu haine cat mai decoltate cu make-upuri foarte stridente, tatuaje, pline de piercing-uri si acest lucru se datoreaza faptului ca asa este la moda. S-au dus de multe vremurile in care adolescentii veneau in uniforma la scoala sau in care se purtau frumos si erau respectuosii cu cei mai in varsta. Astazi nu vedem decat o societate plina de persoane false care se straduiesc din greu ca sa fie si ele la moda. In ziua de azi daca nu ai o masina smechera, sau un iphone ultimul model esti considerat un om ratat. Personal sunt contra acestor lucruri care mi se par fara nici-o valoare. Nu inseamna ca daca nu ai masina smechera si telefon de ultimul racnet nu existi. Existi si totusi ma bucur ca pot spune ca mai exista si persoane care sunt la moda si fara toate aceste lucruri lipsite de moral deoarece acele persoane nu au uitat de unde au plecat si cum au ajuns unde sunt acum. Nu este nimeni impotriva sa fii la moda dar macar sa fii cu modestie, intr-un mod elegant.

Deci, in concluzie moda este considerata de ceilalti doar un capriciu care trebuie implinit, pentru ca altfel nu se simt si ei bine. Este pacat ce s-a ales de aceasta societate, si ne intrebam oare de ce ? Ei bine datorita persoanelor publice de care sunt influentati cu toti, gen Bianca Dragusanu si multi altii,dar sa nu uitam si de parinti care muncesc foarte mult si se sacrifica pentru a le oferi copiilor tot ce isi doresc,si ei in schimb nu ofera decat dezamagire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *