Motive pentru care sa iti doresti sa locuiesti intr-o barca

Stil De Viata

 

O casa pe apa – cum suna asta? Crezi sau nu, aceasta nebunie este chiar locuibila, o barca ce pluteste pe apa si are facilitatile necesare pentru a se locui in ea precum intr-o resedinta la propriu. O astfel de experienta este unica fara doar si poate.

 

Cu siguranta ca ai toate motivele sa iti doresti o astfel de experienta. Sau poate ca ce e prea mult strica, deci parerile sunt impartite. Te gandesti in primul rand la facilitate precum racordul la gaz, apa curenta si asa mai departe. Ce-i drept poate ca planul de racord asa cum se realizeaza in mod normal – descopera la NisiConstruct cum – dar asta nu inseamna ca e imposibil. Deci iata care ar putea fi motivele pro pentru care ti-ai dori sa locuiesti intr-o astfel de casa, spus cu ghilimele de rigoare:

 

  • Pur si simplu scapi de monotonie si acolo unde altii spun intr-un anume felt u poti opta sa fii altfel, liber, fara constrangeri de orice fel.
  • Gandeste-te ce priveliste de vis ai; nici nu ai nevoie de prea multa creativitate pentru a-ti da seama de faptul ca o astfel de casa te pune exact in mijlocul naturii insa cu acel confort de care ai nevoie de asemenea.
  • Poti calatori oricand, oriunde iti vei dori. Nu trebuie sa te mai preocupi de prea mare planuire cand doresti sa faci asa. Practic esti ca un melc, ai casa in spinare, mereu la indemana orice ai avea nevoie din ea si de la ea.
  • Atmosfera e relaxanta in adevaratul sens al cuvantului. Mai mult decat atat tine si de faptul ca linistea din jur este una care te calmeaza si iti ofera acel mediu prielnic pentru a-ti trai viata asa cum iti doresti.
  • Poti practica sporturile de apa fara probleme. De fapt esti chiar in mijlocul actiunii de acest fel, de unde si posibilitatea de a procura hrana, de a pescui, de a te relaxa in apa, de a practica orice tip de sport poti si iti doresti.

Fara probleme terestre precum ceea ce tine de parcari sau de vecini, a locui intr-o barca sa spunem insa cu mult mai multe conditii de altfel reprezinta un stil aventuros si mai cu seama indraznet.  Nu sunt multi cei care ar face asta, care ar da stabilitatea casei la propriu pe cea care se “leagana” pe apa; dar trebuie sa recunoastem ca este si asta o aventura.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

SEO made with ❤️ by E-Advertising