Viata din ziua de azi este foarte grea. Oameni se zbat din rasputeri pentru a-si pastra locul de munca sau sa gasesca unul. Salariile dinRomania sunt penibile se poate spune chiar ca e  bataie de joc iar cei de la guvern sustin ca sunt pregatiti sa trecem la moneda euro. Dupa parerea ma faca salariile raman asa si nu se creeaza locuri de munca nu vom trece nici peste 20 de ani la moneda euro.

Eu personal mereu  o persoana saraca dar intotdeauna am vrut ceva mai mult de la viata. La mine in cartier se gaseau fel si fel de oameni de bani gata si mereu stateam pe langa ei. De la ei pot spune ca am invatat scoala vieti  si asa usor usor am inceput si eu sa fac ceea ce faceau ei pentru a face bani. Bineinteles ei cine stie ce faceau prin strainatate dar eu nu am vrut sa fac asa ceva. Am inceput prin  a strange bani de la primul meu job si cu ceva ajutor din partea surori mele am ineput sa fac bisnita cu masini aduse din Germania sa Franta. La inceput mi-a fost destul de greu pentru ca stiam nimic si nu conosteam limba lor. Nici in ziua de azi nu stiu sa corbesc nemteste si e destul de rau avand in vedere ca trebuie sa negociezi orice vrei sa cumperi. Norocul meu este ca stiu bine engleza si asa m-am deacurcat.

Viata nu este delic usoara desi alti spuneau ca e simplu sa aduci masini si dupaia sa le vinzi dar au fost situatii cand am stat cu bani blocati si cateva luni de zile. Partea cea mai buba a fist ca in timp xe eu faceam bani pe o parte sora mea facea pe alta. Eu s-a ocupat de renovarea apartamentului de pe www.shop-einstal.ro pentru ca aici gasesti tot ce ai nevoie si nu trebuie sa cauti in sute de locuri pentru fel si fel de obiecte.

Credca un lucru l-am invatat cel mai bine pana la varsta de fata si acela fiind ca stand acasa nu vine nimeni savte ia de mana si sa te duca la munca si cu atat mai putin sa curga bani din cer. Bani se pot face usor si simplu atat timp cat vrei si iti doresti ceva de la viata pentru ca fara bani nu poti traii in ziua de azi. Ce nu imi place la societatea nostra este ca omul niciodata nu se satura  de bani indiferent cat de multi ar avea iar alti sunt egoisti si mereu saliveaza dupa ce au alti.

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *