Munca si relaxare

Misterul Vietii

Toata lumea din ziua de azi este foarte nervoasa si stresata in acelasi timp. Majoritate sunt stresati din cazua locurilor de munca. Pur si simplu numai au ce pune de mancare la copii. Fiecare primar din orasele din Romania face fel si fel de promisuni legate de locurile de munca dar sunt doar promisuni. Nici unul nu se tine de cuvant. De curand s-a infintat o noua fabrica la noi in oras.

Din cate am inteles niste japonezi au deaschis o afacere si au angajat peste 500 de oameni. Era plin de acest anunt prin oras si cu informatiilegat de locul de munca. Locul unde se depuneau CV-urile era plin. Oameni practic se calcau in picioare pentru a prinde un loc de munca. Initial promiteau salarii mari si conditii de munca foarte bune. Intr-un final s-a dovedit a fi un salariu de 600 Ron minim pe economie si un program de munca de 10 – 11 ore.
In ziua de azi accepti cam orice job care ti se ofera indiferent de situatie si conditii. Din cauza asta multi sunt stresati si uita sa se mai relaxeze. In acest fel relaxarea duce la o gandire limpede. Din cate stiu cea mai buna metoda de relaxare este sa mergi la un erotic massage bucharest – Masaj CLub unde garantat veti uita de toate problemele ce le aveti pe cap.
Se pare din cate am observat, majoritatea romanilor fug din Romania datorita foamei. Cauta locuri de munca in strainatate dinferent pe cati bani. Cel putin acolo e de munca, si in umele locuri este munca foarte grea dar stii ca muncesti pe un salariu de cateva ori mai mare ca in Romania. Dupa parerea mea e pe duca acesta tara. La cum se fura si iar fura…. Cei de la guvern, pana la urma o sa ne vanda si pe noi oameni de rand pentru cativa bani. Romani oricum nu valoreaza mai mult pentru ei, pentru hoti de la guvern.

Cred ca in curand si eu o sa plec in strainatate si sa-mi incerc norocul acolo. Nu am nimic de pierdut inafara de timp. Aici in Romania exista numai joburi de 500 ron si program de 11 sau 12 ore inclusiv sambata si duminica, sa nu uitam de contractul de munca care se face la doua ore sau eventual la patru ore.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

incinerare
Misterul Vietii
De ce incinerarea este un subiect tabu

Daca ai patit si tu pana acum sa ai parte de pierderea unui membru de familie sau prieten apropiat atunci stii ca una dintre deciziile importante cu privire la finalitatea vietii acestuia se refera la ultimul eveniment dedicat acestuia. Inmormantarea nu este singura varianta, dar da, este mai populara sa …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

calatorii
Misterul Vietii
Calatorii prin lumea mare

Calatorii prin toata lumea sunt cei mai fericiti oameni, cred. Nici nu au de ce. Odata ce si-au luat rolul de descoperitori ai lumii in serios, nu au de ce sa mai dea inapoi, si nici nu cred ca si-ar dori aceste lucruri. Aceste persoane isi iau riscuri si nu …

SEO made with ❤️ by E-Advertising