Pot spune ca lucrul cel mai important pentru femei sunt cumparaturile. Niciodata nu am reusit sa le inteleg. Mereu vor sa isi cumpere cate ceva nou indiferent care este pretul lor. Nu stiu daca toate femeile sunt la fel dar cele din viata mea sunt inebunite dupa asa ceva. Spre exemplu cea mai nebuna fata care este obsedata de cumparaturei este sora mea.

Am cunoscut fel si fel de fete carora le place acest hobby dar ca sora mea nici una. Ea mereu pe unde merge, trebuie sa isi cumpere cate ceva. Acum a plecat cu afaceri in Franta si din cate am vorbit cu ea la telefon se pare ca deja are doua valize pline cu haine care mai de care. Nu este genul sa isi cumpere numai pentru un sezon. Daca ii place ceva indiferent ca este de vara sau de iarna il cumpara pe loc. Pot spune ca cel mai mult cumpara pantofi dama piele care ii poarta la fel si fel de evenimente.

In trecut , cred ca acum un an de zile, a fost in stare sa plece din Franta cu avionul numai sa vina in tara ca sa merga la restaurant , la lautari. Are mania asta cu lautarii. Nu e weekend in care sa fie prezenta cu prietenele ei la restaurant. Bine ca numai da bani la lautari pentru dedicatii. Ei bine alti dau bani la greu pentru asemenea prosti. Nu inteleg ce ii incanta ca spune ala: De la Gogu… Pentru fratele meu Cucu… Fara numar…. Si gata i-a luat toti bani din buzunar. Acum da bani sa se simta bine si a doua zi nu are de-o tigare, sta pe la scara si posteste cu alti la o tigare. Oricum femeile sunt foarte ciudate si comportamentul lor e foarte bizar. Nu cred ca iti ajunge o viata intreaga sa cunosti o femeie si nu cred ca vreodata cineva o sa inteleaga femeile. Un lucru am vazut sigur la femei, si anume ca au gusturi foarte bune la alegerea hainelor chiar si pentru noi barbati.

Oricum ar fi pentru femei shpping-ul este o foarte mare pasiune dar in acelasi timp si o metoda de a se relaxa si mai ales de a inveseli atunci cand sunt suparate.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *