Numai genii in domeniul calculatoarelor

Stau si ma uit la vecini mei care detin acasa cate doua calculatoare de tip desktop si chiar si un laptop dar nu stiu sa instaleze nici macar un banal de sistem de operare. Mai sunt si genul care prefera sa isi bage nasul peste tot chiar daca nu stiu ce sunt ramii sau macar cum se numeate pasta de se pune pe procesor. Recent am avut parte de o bataie de cap cum nu se poate mai bine. Am mers la un prieten pentru a ii verifica pc-ul pentru ca ii mergea foarte greu si foarte prost.

In ziua de azi nu sunt multi care sa isi mai cumpere calculatoare de tip desktop pentru ca majoritatea au tablete, laptopuri si fel si fel de telefoane care mai de care de ultima generatie. Am observat la unele telefoane ca au componente mult mai avansate decat multe calculatoare. Multi nu inteleg ca odata cu trecerea timpului tehnologia avanseaza foarte mult iar cerintele sunt mult mai mari si de aceea majoritatea calculatoarelor vechi au nevoie de upgrade in componente. In asa fel am gasit si eu anuntul click aici
de unde mi-am achizitionat fel si fel de componente  la preturi avatajoase. Dupa ce am verificat mai bine am descoperit ca poti cumpara si sisteme complete  si sincer sa fiu preturile mi se par foarte mici avand in vedere componentele din ele. Chiar recent am cautat si eu o unitate second-hand dar nu am gasit nimic pana cand am dat de acest site. Acum mai ramane doar sa ma interesez ce modalitati de plata au pentru a finaliza comanda.

Multi ar spune ca sunt demodat dar sincer sa fiu prefer sa lucrez de pe calculator decat de pe un laptop. Pe langa asta daca ceva nu mai merge imi pot da seama imediat ce are si remedia situatia dar in schimb la un laptop sincer sa fiu mi-as prinde urechile. Tastele sunt mult mai mari la calculator dar presupun ca daca lucrezi mult la un laptop te obisnuiesti repede. As minti daca nu as spune ca laptop-urile au avantajele lor pentru ca le poti lua cu tine oriunde alaturi de un stick de internet si sa iti faci treaba cu el oricand ai nevoie.

 

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *