Multi spun ca se pot relaxa numai prin activitati fizice dar eu sunt de parere ca te poti relaxa si prin altfel de metode cum ar fi cititul. Din cand in cand ma relaxez cautand articole si citind pe diferite bloguri. Sunt multe lucruri interesante si sfaturi numai bune de urmat dar in acelasi timp poti da de bloguri care au fel si fel de porcari pe el. Un blog interesant mi sa parul barcolog.eu pentru ca am gasit diverse articole care m-au ajutat la relatia mea cu prietena. Pe acest blog pot spene ca am gasit lucruri foarte bune pentru mine personal, diferite sfaturi si cred ca si un prieten foarte bun pe care il pot intreba de orice nelamurire. Pentru cei ce au intrat in somaj datorita locului de munca pot citi sfaturi cum sa trasforme somajul intr-o situatie pozitiva care este  scrisa pe blog. Sunt complet convins ca o sa va ajute foarte mult in acesta lupta.

In ultimul timp am cam fost intr-o certa mai mereu dar am urmat cateva sfaturi si totul a revenit la normal. Pe blogurile din Romania poti gasi si articole amuzante la acre poti rade cu lacrimi. De aceea eu prefer sa citesc cam totul si multi nu o fac datorita titlului. Daca lor li se pare ca titlul articolului nu suna bine, isi pierd interesul de a le citi. Dupa parerea mea niste conceptii tampite.

Am foarte multi prieteni catre au foarte multe bloguri, uni au anii de zile de activitate si practic asta iubesc sa faca. Unii le considera ca si un jurnal personal, unde isi scrie intamplarile din viata de zi cu zi. Acest lucru mi sa parut foarte interesant asa ca mi-am facut si eu blogul personal unde imi scriu toate gandurile si intamplarile dar nu sunt asa experimentat ca si altii. Nevasta unui prieten a ramas insarcinata si fiind la prima sarcina nu prea stia ce sa faca asa ca toti i-am sugerat sa citesca pe diferite bloguri. Asa a ajuns sainvete tot ce se poate, chiar sa urmeze sfaturile scrise de autori si sa-I intrebe de ceea ce nu stie.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *