O despartire cu demnitate

despartire
Amintirile Mele

Unele din cele mai grele situatii in viata este sa renuntam la cel drag, motiv pentru care trebuie sa alegem cea mai buna metoda de a face acest lucru, de la cuvinte dulci si frumoase pana la aventuri de o noapte. In felul acesta partenera/partenerul se va simti in plus si va realiza ca prezenta lui in viata noastra nu este tocmai vitala si va incerca sa puna o pata de speranta in relatie.

Atunci cand ne gandim sa trecem printr-o despartire de cel drag trebuie sa o facem in cel mai bun mod, chiar daca asta inseamna si o pierdere pentru noi. Daca suntem in mediul public atunci nu este o idee buna sa spunem de fata cu toata lumea ca nu ne mai dorim o relatie. Ideal ar fi sa facem acest lucru intr-un mediu mai privat, in care cel parasit sa se simta in siguranta.

Pentru ca nu ne dorim sa parem reale victime sau calai este indicat sa spunem si motivele pentru care am luat aceasta decizie. Dupa ce faptul a fost consumat nu este indicat sa ne punem pe canapea, sa mancam inghetata si sa plangem. Ci este bine sa iesim undeva cu prietenii sau sa ne gasim o noua modalitate de relaxare. Unele din aceste metode prevad lectura, plimbarile in natura sau inceperea unor cursuri pe care dorim sa le aprofundam, in maniera in care ne vor ajuta la un loc de munca.

O alta solutie ar fi sa nu incercam  sa umplem absenta persoanei cu o alta persoana si sa sarim in pat cu primul individ care ne apare in cale, pentru ca in acest mod nu vom face decat sa ne amintim mai mult de cel iubit.

Un mesaj privat sau o postare pe o retea de socializare nu poate fi o idee buna, asa ca ar fi bine sa renuntam la ea si  sa optam pentru ceva mai demn de personalitatea noastra.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

torticolis
Diverse
Despre torticolis si influenta sa in sanatatea dumneavoastra

In mod definitoriu ati auzit pana in prezent macar o data denumirea de torticolis, insa e destul de mare probabilitatea sa nu fi acordat suficienta importanta la acel moment. Acest termen reprezinta, de fapt, o afectiune cunoscuta in popor si ca “gatul stramb”, fiind una dintre cele mai des intalnite tulburari …

autoserviceinternational.ro
Amintirile Mele
Un service auto Arad ce iti rezolva orice problema

Acel moment in care ti se strica masina, fiind si departe de casa, este unic! Eram tocmai prin Arad, conducand un Ford Focus diesel din 2006, cand dupa cateva aprinderi repetate ale tuturor becurilor din bord, motorul efectiv s-a oprit, in mijlocul strazii. Masina cu probleme o luasem de la …

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

SEO made with ❤️ by E-Advertising