despartire

Unele din cele mai grele situatii in viata este sa renuntam la cel drag, motiv pentru care trebuie sa alegem cea mai buna metoda de a face acest lucru, de la cuvinte dulci si frumoase pana la aventuri de o noapte. In felul acesta partenera/partenerul se va simti in plus si va realiza ca prezenta lui in viata noastra nu este tocmai vitala si va incerca sa puna o pata de speranta in relatie.

Atunci cand ne gandim sa trecem printr-o despartire de cel drag trebuie sa o facem in cel mai bun mod, chiar daca asta inseamna si o pierdere pentru noi. Daca suntem in mediul public atunci nu este o idee buna sa spunem de fata cu toata lumea ca nu ne mai dorim o relatie. Ideal ar fi sa facem acest lucru intr-un mediu mai privat, in care cel parasit sa se simta in siguranta.

Pentru ca nu ne dorim sa parem reale victime sau calai este indicat sa spunem si motivele pentru care am luat aceasta decizie. Dupa ce faptul a fost consumat nu este indicat sa ne punem pe canapea, sa mancam inghetata si sa plangem. Ci este bine sa iesim undeva cu prietenii sau sa ne gasim o noua modalitate de relaxare. Unele din aceste metode prevad lectura, plimbarile in natura sau inceperea unor cursuri pe care dorim sa le aprofundam, in maniera in care ne vor ajuta la un loc de munca.

O alta solutie ar fi sa nu incercam  sa umplem absenta persoanei cu o alta persoana si sa sarim in pat cu primul individ care ne apare in cale, pentru ca in acest mod nu vom face decat sa ne amintim mai mult de cel iubit.

Un mesaj privat sau o postare pe o retea de socializare nu poate fi o idee buna, asa ca ar fi bine sa renuntam la ea si  sa optam pentru ceva mai demn de personalitatea noastra.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *