O farama de animtire din copilarie

Amintirile Mele

Inca de mic mi-a placut tot timpul sa incerc fel si fel de jocuri ca sa ma distrez. Mereu iesam afara pe strada sau ma duceam impreuna cu vecinii mei in curtea scolii unde toata ziua bateam mingea pe maidam. Cati dintre noi care acum suntem oamenii in toata firea nu am cazut cand am invatat sa mergem pe bicicleta sau pe role? Cand imi aduc aminte de cate lovituri si julituri am avut parte imi vine sa rad.

Acum asa imi vine dar atunci la vremea respectiva nu era asa amuzant ba mai mult am ajuns si la spital din cauza asta. Eram foarte incapatanat si nu am tinut cont de sfaturile primate si in felul asta am avut piciorul rupt.

Atunci a fost pentru prima data cand am fost intr-un spital si nu mai vreau niciodata sa ma mai duc nici macar in vizita. Parca si acum mai simt acea durere crunta care nu imi mai trecea in ciudat faptului ca medicii imi facusera o gramada de calmante ca sa mi-o aline.
Asta a fost invatatura de minte si atunci cand am vrut sa invat sa merg pe role am fost mult mai precaut. Acum la randul meu ca sa impedic sa se intample acelasi lucru si cu copilul meuca si cum mine m-am interest si in felul acesta am gasit niste role de foarte buna calitate. Acestea sunt aduse decatre un  importator roti poliuretan si la ora actuala acesta este unul dintre cei mai buni pe piata. Rotile pe care le au aceste role sunt foarte bune si in acelasi timp au o aderenta foarte buna.

In modul acesta baiatul meu a invatat sa mearga foarte bine pee le fara nici o mai mica cazatura sau sa intampine nici o problema. Bineinteles a avut parte de ajutorul meu care am fost mereu alaturi de el ca s ail invat. Eu la randul meu as fi vrut ca parintii mei sa faca acelasi lucru cu mine dar nu aveau deloc timp. Lucrau pana noaptea tarziu iar atunci cand veneau acasa ceea ce le mai venae sa faca era sa manance si sa doarme. II inteleg pentru ca pana la urma faceau asta pentru binele meu, sa ii dea tot ceea ce aveam nevoie dare u nevoia ce mare pe care o aveamera sa ii am aproape.
Acest lucru mi l-a zis si am promis sa nu procedez in acelasi mod cu copii mei oricat de mult de munca as avea. Vreau sa fiu acolo langa ei mereu atunci cand au nevoie de mine sis a le ofer tot sprijinul. Pana acum am reusit si sper ca si in continuare sa pot face acelasi lucru.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

autoserviceinternational.ro
Amintirile Mele
Un service auto Arad ce iti rezolva orice problema

Acel moment in care ti se strica masina, fiind si departe de casa, este unic! Eram tocmai prin Arad, conducand un Ford Focus diesel din 2006, cand dupa cateva aprinderi repetate ale tuturor becurilor din bord, motorul efectiv s-a oprit, in mijlocul strazii. Masina cu probleme o luasem de la …

despartire
Amintirile Mele
O despartire cu demnitate

Unele din cele mai grele situatii in viata este sa renuntam la cel drag, motiv pentru care trebuie sa alegem cea mai buna metoda de a face acest lucru, de la cuvinte dulci si frumoase pana la aventuri de o noapte. In felul acesta partenera/partenerul se va simti in plus …

Amintirile Mele
Lucruri pentru care nu ai de ce sa iti para rau

Se spune ca nu ar trebui sa ai regret de vreme ce pana la urma fiecare experienta in parte a contribuit la ceea ce esti acum. Ai ajuns in punctul in care esti cine esti si nu ar trebui sa regret nimic din urma. Stiu, e usor de spus si …

SEO made with ❤️ by E-Advertising