Am fost invitata impreuna cu sotul meu la o gala de caritate facuta pentru colectrea unor fonduri pentru copiii cu handicapuri. Aici o sa vina o gramada de oameni de seama si bineinteles o sa vina insotiti cu sotiile lor.Acestea o sa fie imbricate foarte elegante si ma gandesc ce rochie o sa ma imbrac si eu. Nu vreau sa se nimeara sa am aceaiasi rochie ca una dintre invitatea si in acelasi timp vrau sa am o rochie foarte eleganta.

Am cautat pe situri-le de profil si am gasit un anunt cu numai aici poti gasi rochii de gala si din curiozitate am dat pe el. Pot sa spun ca am gasit niste rochii superbe de foarte buna calitate,cum nu am mai gasit pana acum. Avand foarte multe optiuni nu ma putut sa ma hotarasc pe care sa o iau. Nu m-am putut abtine si pana la urma am luat trei rochii pentru ca erau atat de frumoase incat nu ma decideam. Duap ce mi-au fost livrate le-am probat si nu imi venea nici mie a crede cat de bine cadeau pe corp. Nu oconteaza cum arati sau daca esti mai rotunzoara,aceste rochii pur si simplu te fac sa arati foarte bine.

Pana la urma nu puteam sa ma imbrac decat cu una si dupa ce amcerut parerea la mai multe personae am cazut de accord sa o iau pe cea lunga si albastra. In seara galei pot spune ca dup ace am vazut cum au venit celelate doamne ,eu am fost cea mai frumops imbracata. Asta nu o spun numai eu o spunea totta lumea care ma complimenta in continu.

Aceasta gala a fost un secces in urma careia s-au strans o multime de fonduri destinate pentru a ajuta acei copliasi care nu au nici o vina ca s-au nascut asa.Sper ca pe viitor sa se mai faca astfel de gale pentru ca in acest mod putem sa le dam si noi macar o mana de ajutor acestora si asa sa le mai inseninam si lor viata.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *