O infragere dureroasa

Se pare ca era de asteptat pentru Real Madrid sa se califice mai departe in finala UEFA Champions League dupa ce a infranto rusinos pep e Bayern Munchen in deplasare cu un scor fantastic de 4-0.

In tur scorul a fost de 1-0 , si acum in total ajung la un scosr de 5-0. Este prima finala in care real Madrid se califica dup ace au luat o pauza de 12 ani. Se parea ca Sergio Ramos a fost primul care a deschis scorul pe tabela din minutul 16 , dintro centrare din corner , urmand ca peste 4 minute , tot el sa inscrie astfel scorul ajungand la 2-0.

Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numarul 3 , fiind a 15-a reuşită în UEFA Champions League. Starur portughez devenind cel mai prolific marcator al acestei competitii.Oricum el nu sa lasat pana nu a mai punctat inca un gol in minutul 89 dintro lovitura libera, înscriind şi al 16-lea gol din acest sezon al Ligii.

Real Madrid isi va cunoste adversara dup ace ce va juca meciul dintre Chelsea şi Atletico Madrid . Aceste 2(doua) echipe se intalnesc la londra dup ace in tur scorul a fost de 0-0 , urmand ca finala sa fie pe 24 mai la lisabona.

Se pare ca Real Madrid a înscris 33 de goluri în acest sezon de Champions League şi a primit 9. Tot 9 a primit şi Bayern, dar a marcat doar 24.

615105-a4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *