O infragere dureroasa

Stiri

Se pare ca era de asteptat pentru Real Madrid sa se califice mai departe in finala UEFA Champions League dupa ce a infranto rusinos pep e Bayern Munchen in deplasare cu un scor fantastic de 4-0.

In tur scorul a fost de 1-0 , si acum in total ajung la un scosr de 5-0. Este prima finala in care real Madrid se califica dup ace au luat o pauza de 12 ani. Se parea ca Sergio Ramos a fost primul care a deschis scorul pe tabela din minutul 16 , dintro centrare din corner , urmand ca peste 4 minute , tot el sa inscrie astfel scorul ajungand la 2-0.

Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numarul 3 , fiind a 15-a reuşită în UEFA Champions League. Starur portughez devenind cel mai prolific marcator al acestei competitii.Oricum el nu sa lasat pana nu a mai punctat inca un gol in minutul 89 dintro lovitura libera, înscriind şi al 16-lea gol din acest sezon al Ligii.

Real Madrid isi va cunoste adversara dup ace ce va juca meciul dintre Chelsea şi Atletico Madrid . Aceste 2(doua) echipe se intalnesc la londra dup ace in tur scorul a fost de 0-0 , urmand ca finala sa fie pe 24 mai la lisabona.

Se pare ca Real Madrid a înscris 33 de goluri în acest sezon de Champions League şi a primit 9. Tot 9 a primit şi Bayern, dar a marcat doar 24.

615105-a4

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sistemul iT 500
Diverse
1
Intrebari frecvente despre sistemul de la Salus iT500

Pentru unii dintre noi raportarea la generatiile moderne de produse si device-uri reprezinta o reala provocare. Mai ca nici nu iti vine sa faci acest pas, stiind ca trebuie sa te acomodezi cu un altfel de stil. Dar, pentru ca totul este in numele confortului tau, te vei grabi totusi …

guma mestecat
Diverse
Londra ia masuri impotriva gumei de mestecat

Chewing Gum Action Group (CGAG) s-a confruntat cu foarte multe lucruri pana in prezent. Organizatia sustine ca a aruncat guma de mestecat ce a fost aruncata pe jos pe strazile din Londra, valoarea totala a acesteia ajungand pana la 86.000 de metri patrati. A calca pe o guma de pestecat …

Securitate
Avioanele nu au dreptul sa decoleze daca nu au scrumiera la bord

Un lucru putin cam ciudat consta in faptul ca avioanele nu au dreptul de a decola daca acestea nu sunt dotate cu scrumiere la bordul avionului. Ce e si mai interesant decat atat este ca fumatul este o activitate interzisa cu desavarsire in timpul zborului. La inceputul anului 2000, acesta …

SEO made with ❤️ by E-Advertising