O noua lege

In trecut majoritatea halelor in care erau crescut puii de gaina nu aveau ventilatoare iar aerul dinauntru era de nerespirat. Stiu acest lucru de la mama mea care in urama cu cativa ani lucre intr-o astfel de hala. Atunci aveau chiar si sporuri pentru aerul pe care il inhalau din cauza ca datorita excrementelor pe care puii le faceau aerul era foarte sufocant. O gramada de oameni au plecat de acolo bolnavi de astm si bronsita.

Acest lucru se pare ca s-a schimbat din cauza ca acum in prezent nu mai exista astfel de hale. Ele sunt obligate sa aiba sisteme de ventilatie care pe langa faptul ca este foarte sanatos pentru angajati si acelasi timp si puii de gaina nu mai sunt atat de stresati. Se spune ca daca sunt stresati oule pe care le fac nu sunt bune de mancat si nici ei la randul lor.

Acum cea mai mare cautare o au acele ventilatoare industriale pentru hale care le permite sa functioneze ca si firma pentru ca fara ele acum nu mai pot lucra. Patronii sunt obligati prin lege sa aiba asa ceva pentru ca daca nu s-ar fi dat aceasta lege nici acum nu cred ca ar fi avut asa ceva.

Ne mai si miram la faptul ca cei din alte tari sunt cu mult avansati inaintea noastra. Acest lucru este posibil datoriitat faptului ca ei au o mentalitate total diferita de a noastra. Ei sunt capabili sa asimileze altfel informatiile si sa se conformeze dupa ele. Pe cand noi am ramas tot inapoiati si cu conceptii vechi si ruginite. Acest lucru se intampla datorit modului in care am fost crescuti si din cauza valorilor impuse. Nu zic ca nu este bine sa nu ai valori si modele dar sa ajungi in punctual in care sa nu iti dai seama de situatia in care te afli este grav.

Ma bucur cel putin ca pe zi ce trece si noi incepem sa ne schimbam in ceva mai bine si totusi asta inseamna ca am mai evoluat si noi putin.

Dupa modul si cererea pe piata a acestor ventilatoare cel mai bine ar fi sa iti faci si tu o afacere asemanatoare. Cei care au astfel de firme o duc foarte bine si in momentul de fata pentru ca au o cerere din ce in ce mai mare. Cel putin macar ceva mai merge in tara noastra care a inceput sa se duca pe rapa din ce in ce mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *