La munca eu eram cea care se ocupa sa organizeze toate petrcerile pentru zilele de nastere al angajatilor. Pot sa spun ca eu chiar am ajuns sa am o vasta experienta in acest domeniu. Pana acum am avut cele mai amuzante si trasnite petreceri si asa o sa fie si in continuare.Seful meu mai de curand m-a chemat la el in birou ca sa imi spuna sa il ajut ca sa faca o surpriza cuiva drag lui. Prima oara m-a cam socat acest fapt insa cand am auzit despre ce era de fapt vorba mi-am schimbat parerea. Saptamana care o sa vina o sa fie ziua de nastere a fiicei lui si nu stia ce sa ii faca cadou. Asa ca dupa parerea mea i-am spus ca o petrecere supriza ar fi cel mai frumos cadou pe care poate sa il faca.

A zis ca asta o sa faca si m-a pus sa ma ocup eu de asta. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa apelez la o firma care se ocupa numai cu organizarea petrcerilor si am intrat pe site-ul firmei si am dat click pe numarul lor. Dupa ce am vorbit cu ei am cazut de acord sa aducem fel si fel de animatori care sa inveseleasca atmosfera si sa o faca cat mai placuta. Pe langa asta am comandat si o gramada de baloane cat mai colorate si stiu sigur ca aceasta petrcere o sa fie menaipomenita.

Ziua cu pricina a venit iar fata sefului meu a ramas foarte placut impresionata. Nu ii venea sa creada ca tatal ei s-a gandit la asta si i-a zis ca asta chiar ar fi fost ceea ce si-ar fi dorit. Ma bucur ca am avut inspiratia de a-l sfatui pe seful meu ca sa faca aceasta petrecere. Fata lui in comparatie cu altele chiar merita acest lucru deoarece ea chiar daca are un tata foarte bogat nu este genul acela de fata de bani gata care este cu nasul pe sus. Stie care este locul ei si mereu sta linistita in banca ei. Ma inteleg foarte bine cu ea si ma bucur ca am facut ceva care a fost pe gustul ei.

 

Acea seara a fost una foarte reusita si mi-a spus ca la anul vrea sa ma ajute chiar ea in organizarea ei. Mi-a spus ca ii place sa se faca utila si daca ea vrea asta o sa fac. Asa ca la anul o sa am ajutoare si nu o sa ma mai chinui atat de mult. Poate in acest mod o sa o fac si pe ea sa invete ceea ce eu deja am acumulat pe parcursul a ceea ce am facut. In final pot sa spun ca m-a facut fericita pentru ca mi-a spus ca o sa vrea sa petreaca cat mai mult timp cu mine si o sa am grije sa fie mereu in siguranta si sa nu pateasca nimic rau.

 

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *