Inca de mic copil imi placea sa ma duc in fel si cel de excursii impreuna cu colegii mei. Daca nu ma duceam cu ei ii bateam la cap pe parintii mei si tot ajungeam la ce vruiam eu. Pot sa spun ca am vizitat o gramada de locuri minunate dar doar un singur loc mi-a ramas intiparit in minte si inima.

Este vorba despte o vacanta care la inceput parea cu totul un esec. Nu imi placea locul dar nu am avut de ales pentru ca parintii mei au tinut cu tot dinadinsul sa merg si eu. Nu am avut ce sa fac si a trebuit sa ma conformdz cu sitiatia in care ma aflam. Nu stiu din ce cauza nu imi placea acel loc pentru ca era langa mare si avea foarte multe alte locuri pe care le puteai vizita.

Am ajuns la destinatie si ne-am cazat la un hotel superb. Aici am inceput sa imi schimb parerea si am zis ca daca tot am venit cu ei macar sa incerc sa ma distrez. Asta am si facut si ma bucur ca am luat aceasta decizie care a fost foarte buna. Hotelul in care eram cazati avea si o piscina foarte mare. Sezlonguri mai mari si mai frumoase nu am vazut nicaieri si atunci cand m-am asezat pe el m-am relaxat foarte tare. Dupa am facut o baie pe cinste in piscina iar mai pe seara m-am plimbat pe faleza cu sparintii mei. Atunci am vazut ca erau fel si fel de ambarcatiuni cu care te poti plimba pe mare iar tatal meu mi-a promis ca o sa ma dau si eu cu ele. Asa a si facut iar a doua zi m-am plimbat cu ele su a fost o senzatie pe care nu am mai avut-o niciodata.

Dupa ce am facut aceste lucruri din vacanta pe care o credeam a fii una banala in care o sa ma plicisesc s-a transformat intr-o vacanta de vis. Ma bucur ca parintii mei m-au obligat sa merg cu ei pentru ca daca nu faceau acest lucru nu as mai fi trait asemenea sentimente si senzatii. Cu aceste lucruri traite am venit acasa si le-am povestit prietenilor mei cele petrecute. Mi-au zis ca de la bun inceput ei au fost invidiosi pe mine pentru ca ei stiau ca in acel loc exista asemenra distractii si atatea locuri de vizitata.

Pe viitor o sa ma mai duc acolo doar ca de data asta o sa imi iau si prietenii cu mine si pun pariu ca distractia o sa fie garantata. Acum ca eu stiu pe unde sa ii duc nu o sa mai am nevoie de un ghid care te duce numai in locurile cunoscute. Dupa parerea mea daca vrei sa ai parte de o vacanta frumoasa trebuie sa mergi neaparat in acest loc mirific si deosebit.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *