O zi ghinionista

In viata ai parte de fel si fel de lucruri bune dar si rele. Nu pot spune ca nu am avut parte de lucruri bune dar acum doua seri am avut parte de o zi ghinionista cum nu se putea mai bine. Cine spune ca de la o simpla plimbare cu masina, la o pizza nu se poate trasforma intr-un dezastru de zile mari.

Toate bune pana la un moment dat, ne-am simtit bine, am mancat pizza, am baut de toate inafara de soferul nostru care a baut numai suc. Cu burtile pline am decis ca e timpul sa plecam acasa dar nu stiu cum se face ca pe toata strada, pe tot bulevardul eram doar trei masini. Ghinionul nostru a fost ca o femeie sa nu se asigure si sa nu ne dea prioritate si in felul acesta am dat frontal in ea. Nu stiu daca e noroc sau ghinion dar toti am scapat doar cu cateva zgarieturi. Singurul lucru de care ii este ciuda soferului este ca doar ce inscrisese masina pe Romania si facuse toate reviziile la ea si pana si schimbul de ulei il facuse cu castrol 5w30 care este foarte bun si rezista la temperaturi foarte scazute. Din cate am vazut soferul nostru  nu prea a avut experienta pentru ca mi-a zis ca a inchis ochii si din cate am vazut a luat mainile de pe volan inainte de impact. Fetele care erau cu noi in masina au fost luate si imediat si trasportate la spital cu ambulanta.

Tot ghinionul se datoreaza soferitei care nu s-a asigurat si in acest fel puteam sa murim cu toti.   Tot ce am scris aici nu este ceva spun din povesti, tot ce am scris mai sus este ceva real si mi sa intamplat cu adevarat. Soferitei neatente care mai avea putin si ne omora pe toti a ramas fara permisul de conducere pe 90 de zile si s-a ales si cu dosar penal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *