Pariurile sportive si fotbalul din viata mea

Dupa parerea mea nu cred ca exista copil pe lumea asta care sa nu iubesca fotbalul. In ziua de azi majoritatea copiilor isi doresc sa devina vedete de fotbal. Majoritatea starurilor din fotbal ii inspira pe copii de toate varstele si ii indeamna sa isi faca o cariera in fotbal pentru ca este foarte amuzant si acest sport este foarte bun pentru corpul omului, pentru sanatatea si sa nu mai zic de bani care se castiga in acest domeniu.

Nu stiu exact cati ani au trecut de cand nu am mai jucat si eu forbal. In copilarie in fiecare zi ieseam cu vecini mei pentru a ne juca pe un teren care il facusem noi pe camp. Cred ca singurele zile in care nu jucam erau acelea in care ploua. Odata cu inaintarea in varsta am inceput si eu sa descopar pariurile sportive. Nu spun ca sunt bune pentru ca daca stam si ne gandim tot un joc de noroc este ca si celalate cum ar fi ruleta , aparatele electonice si alte jocuri ilegale. Despre pariuri sportive pot spune ca ai cele mai multe sanse de castig si pe langa asta poti paria si un leu la care poti castiga cate sute de lei. In trecut stateam si cauta fel si fel de site-uri pentru informatii din fotbal cum ar fi jucatori accidentati la echipele mari , transferurile ce vor urma, trasnferurile care s-au facut si jucatori suspendati. Am ajuns la concluzia ca, cu cat stii mai multe despre echipele ce vor urma sa joace cu atat ai mai multe sanse de castig. Un site foarte interesant si bun este www.euro2016.ro pentru ca aici gasesc cam toate informatiile necesare despre echipe mari din strainatatea si mai ales din Romania.

Despre pariurile sportive se pot spune multe si mai ales cel mai bine este sa iti impartasesti parerile cu alti pentru ca asa poti face schimb si de idei si de bilete. Credeam ca e o prostie acest lucru in trecut, ca mai bine iti faci biletele dupa propria inspiratie dar am incercat varinta combinata cu prieteni si am castigat. Sfaturi mai poti lua si de pe internet, cati pe google fel si fel de ponturi in fotbal si gasesti de la fel si fel de baieti care au castigat sume impresionante.

Pentru mine personal pariurile sunt ceva de amuzament dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne bazam pe ele pentru a ne castiga existanta. Bani cei mai mult s-au gastigat si se castiga prin munca si niciodata prin jocurile de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *