In viata asta am ajuns la concluzia ca trebuie sa o traim din plin pentru ca este foarte scurta si trebuie sa ne bucuram de ea din plin. Pot spune ca uni chiar exagereaza cu lucrurile astea si uneori depaseac orice limita. Cu tristete pot spune ca am avut parte de cateva experiente neplacute in viata si acelea fiind sa vad live practic accidente mortale.

De aceea spun ca uni abuzeaza de vorba sa ne bucuram de viata din plin. Acum sincer nu stiu cine este de vina, ei pentru prostie maxima sau parinti pentru ca le cumpara copiilor lor mai mult decat pot duce.

Asemenea prosti incepusem si eu sa fac cu timpul cand deja avea ceva bani pe mana si masini mai puternice. Sunt de parere ca oricine isi doreste la inceput sa isi incerce masina la maxim si sa vada la ce viteza maxima ajunge. Asta faceam si eu in trecut pana cand un mecanic mi-a aratat piesele masini si in ce puneam eu baza. De atunci am lasat-o moale si am inceput sa imi pretuiesc viata cat mai mult cu putinta. Acelasi lucru nu il pot spune si despre cativa amici de ai mei care mereu cumpara masini tunate si le modifica. De fiecare data le adauga cai putere si la altele le schimba cutia de viteze pentru a pune alta in sase trepte. Nu e mare lucru sa schimbi cutia de viteze daca ai scule foarte bune cum este cric cutie de viteza si sa ai cat de cat cunostinte despre mecanica. Cred ca pana in prezent pentru mine personal nu exista pasiune mai mare decat cea de masini. Iubesc sa stau si sa le admir, sa aud caii putere sub capote cum se tureaza iar placerea de a vedea un drift de calitate e de nedescris.

In lumea asta fiecate are cate o pasiune si cate o goanga pe creieri. Pentru mine sunt masinile dar cunosc si alti care au pasiuni de fel si fel. Nu sunt in masura sa judec pe cineva dar anumite pasiuni sunt deseori exagerate si despre asta imi pot da cu parerea. Pot spune ca cea mai nebuna pasiune sunt cei care au nebunia de a tine serpi veninosi in casa sau alt fel de vietuitoare de acest gen. Parerea mea personala despre acest gen de oameni este ca acestia cauta moartea cu lumanarea si intr-o buna zi o vor gasi din plin.

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *