Piesele de la dezmembrari nu iti pot repara masina, insa te ajuta sa optimizezi costurile cu investitia in piese auto

De la sezon la sezon masina detinuta iti impune schimbari, de piese, de consumabile. Nimic nou pana aici, insa cand se aduna o lista de piese pe care mecanicul ti-o spune te cam ustura la buzunar. Asadar, nu ai decat sa cauti si alternative cel putin pentru o parte din aceste piese. O varianta este sa apelezi la un centru de dezmembrari de unde sa achizitionezi conform cu tipul exact de masina piesele ce sunt disponibile.

Fata de anii trecuti cand centrele de dezmembrari erau ca la ruleta ruseasca, posibil cu noroc, posibil nu, acum totul este mai organizat si mai sigur. In astfel de centre de dezmembrari auto ai sansa sa gasesti exact pentru modelul tau de masina, piese care schimbate, ii vor reda acesteia un aspect mai imbunatatit. Stii cum e, nu poti da timpul inapoi, insa poti cu siguranta sa redai masinii tale un aspect mai placut, cu uzura ce mai  greu isi spune cuvantul, cel putin vizibil.

Ce poti cumpara de la un astfel de centru

Poti apela la stocul de la Wolcar, cu pagina de prezentare vw-dezmembrari.ro. In functie de tipul exact de masina, ca este un Porsche, Seat, Skoda printre altele, poti gasi elemente de caroserie, electrice, climatizare, electrice sau pentru motor ori transmisie. Stocul este actualizat constant, asadar aici vei gasi ce este disponibil imediat. Daca esti din Malu Mare, Craiova, poti opta pentru a ridica comanda de la sediul lor sau poti merge personal acolo. Pentru toti ceilalti din tara o comanda lansata aici inseamna livrare prin curier.

O astfel de solutie este ideala pentru cei care au nevoie de un capac la portbagaj, de un scaun nou, volan, de o cotiera sau un radiator spre exemplu. Astfel de piese nu isi arata neaparat uzura si sunt originale, din fabrica. Astfel, te vei bucura de o a doua sansa sa spunem asa pentru ca masina ta sa arate mai bine, iar costurile cu care poti ajunge la acest prag sa fie mai mici fata de cat ai platit pentru piesele aftermarket.

Cum stii daca va fi 100% compatibila in cazul tau? In primul rand, alegi piesa numai in functie de modelul masinii si in site iti sunt triate optiunile strict din acest punct de vedere. In al doilea rand, cei de la Wolcar iti testeaza piesa si iti dau garantie 3 luni. Afla despre cum poti cumpara de aici:

vw-dezmembrari.ro

wolcar@yahoo.ro

0725.072.092

0740.007.379

0766.243.333

0748.583.261

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *