Plan ca in filme pentru jefuirea unei banci

La cateva sute de metri distanta de banca, hotii au identificat si cladirea din care planificau sa dea lovitura. De ce atat de departe? Au incercat sa nu atraga atentia asupra lor si sa nu actioneze in preajma bancii. Hotii au pozat in muncitori si au venit zi de zi la program in casa aleasa pentru jaf!

Sub aceasta acoperire au inceput sa sape un tunel pana la banca aflata la 150 de metri distanta. Si ar fi ajuns pana la tinta, adica pana in seiful bancii. Intr-o seara, vecinii au auzit zgomote ciudate din cladirea in care la acea ora nu trebuia sa fie nimeni. Hotii incercau sa dea lovitura noaptea, cand banca era inchisa. N-au mai vazut banii. Au fugit exact in momentul in care politia si-a facut aparitia!

Anchetatorii din Elche cred ca in echipa celor care au incercat sa jefuiasca banca s-ar afla mai multi romani. La cata perseverenta au avut sa sape prin pamant atatia metri am spune ca s-au inspirat din filme.
Pelicula din 2008, „Jaful de pe Baker Street” il are in prim-plan pe actorul Jason Statham.

Culmea, scenariul se inspira la randul lui dintr-un fapt adevarat. Hotii au jefuit o banca din Londra printr-un tunel supat din interiorul unui magazin pana in seiful bancii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *