Prestari in IT

Pasiunile Mele

In ziua de azi aproape toata lume este dependenta de calculatoare si de tot cea ce tine de ele. Cu toate ca poate nu te atrage aceasta ramura acum esti practic obligat sa o folosesti,deoarece in prezent totul este computerizat. Aproape toate platile se fac online si tot ceea ce vrei se comanda pe net si aduse decatre firmele care fac livrari la domiciliu.

Eu unul la inceput cand am avut primul meu calculator nu stiam mare lucru. Umblam doar pe internet si doar ma jucam. Cu timpul am inceput sa invat diferite lucruri care m-au ajutat foarte mult. Nu numai ca am invatat sa imi schimb windows-ul, am aflat la ceea ce folosec piesele care alcatuiesc unitatea.

Asa am inceput sa le schimb chiar eu rand pe rand incat am ajuns sa imi fac o unitate performant. Majoritatea pieselor le-am comandat de pe www.diabloscomputer.ro, un site care iti pune la dispozitie tot felul de chestii interesante. Doar aici am reusit sa fac rost de toate componentele care imi trebuia.

Cum am spus,asa am ajus sa acumulez foarte multe cunostinte importante care datorita lor am putut sa ma angajez in domeniul IT. Acest domeniu pe langa faptul ca imi ofera foarte multe satisfactii ma ajuta si financiar.

Cu toti stim ca este banoasa aceasta meserie si ma bucura faptul ca am reusit sa lucrez intr-un domeniu care ma face fericit.

Dar cu toate ca am ajuns sa lucrez in IT nu am uitat de cum eram la inceput si asa am decis sa invat si eu la randul mei pe cei care isi doresc acest lucru. Primul meu ucenic daca pot spune asa, a fost prietenul care cel mai bun. Si el la fel ca mine nu stia mare lucru si nu stia cu ce se mananca aceasta meserie.Dar asa a trecut timupul si el invatand a ajuns la fel de bun ca si mine si de ce nu mai bun. Impreuna cu el am reusit sa fac anumite lucruri pe care nu le puteam face singur si ma bucru ca am putut sa il fac sa fie ata de priceput. Bineinteles si el si-a dorit acest lucru pentru ca daca nu vruia nu putem realiza ceea ce am realizat cu el.

In final pot spune ca acest domeniu m-a facut sa fiu implinit atat sufleteste cat si financiar si sunt foarte fericit.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

e-ring
Diverse
Inelul de logodna – Pecetluitorul unei relatii

Semnificatia unui inel de logodna a capatat diverse simboluri de-a lungul anilor, insa de fiecare data, aceste simboluri ajungeau la un punct comun, si anume dragostea care leaga doi oameni cu acest inel. Aparent unor cercetari, inelul de logodna dateaza inca de pe vremea in care egiptenii convietuiau pe pamant, …

calatorii
Misterul Vietii
Calatorii prin lumea mare

Calatorii prin toata lumea sunt cei mai fericiti oameni, cred. Nici nu au de ce. Odata ce si-au luat rolul de descoperitori ai lumii in serios, nu au de ce sa mai dea inapoi, si nici nu cred ca si-ar dori aceste lucruri. Aceste persoane isi iau riscuri si nu …

carti afaceri
Cursuri
Carti pentru impresionat seful

    Un semn bun care iti indica un lider este dorinta constanta de a invata, iar dorinta de a citi este una dintre cele mai bune modalitati de a demonstra ca vrei sa te dezvolti, atat in interiorul, cat si in exteriorul unei organizatii. Nu numai ca poate dovedi …

SEO made with ❤️ by E-Advertising