Prima excursie din viata mea

Por spune ca o experinta frumoasa am traito intr-o excursie in scoala generala alaturi de clasa mea. Eram toti din clasa foarte suparatii pentru ca terenul de fotbal din curtea scoli era in renovare si noi nu am avea cum sa ne tinem cum trebuie orele de educatie fizica. De aceea profesori impreuna cu directoarea scoli au pregatiti pentru noi si inca doua clase de aceasi varsta cu noi o mica vacanta, o excursie la Muntele Semenic. Sa fii vazut ce surpriza pentru noi, cand profesori au venit si au dat vestea cea mare, pe langa faptul ca noi urma sa ne distram, am scapam de ore o zii intreaga. A fost frumos ca urma sa dam lucrare la franceza, dar sa asigurat profesoara nostra sa ne anunte ca ne da lucrarea la urmatoarea ora, nu scapam asa usor… bucuria nostra….

Plecarea a fost dimineata la ora 6(sase) , eram asa nerabdator incat nu am avut mai deloc somn sa dorm noaptea, si cred ca oricare dintre voi ar fi facut la fel. Pe drum pot spune ca numai prosti am facut toti, ma refer la noi baietii, abia asteptam sa vizitam cate ceva, sa dam de magazine ca sa ne cumparam gume, pe vremea aceea ne placea foarte mult guma Hubba-Bubba. De aici incep peripetiile pentru mine, ca noi eram atat de idioti incat faceam concursuri sa vedem care baga cele mai multe gume in gura.

Rezultatul era dezatruos, profesorii ne certau ca nu e bine cea ce facem , si noi le faceam semen sa opresca autocarul, ca ne vedea sa vomitam, care pana la un moment dat nici unul dintre noi , nu a mai putut tine si avalanse de voma pe genul autocarului, déjà eram toti oficial clovnii din autocar.

Pentru mine asemenea moment sunt de neuitat si ar trebui intregistrate cu ajutorul unei firme precum jadoris.com deoarece beneficiaza de aparatura perfomanta si professionalism, exact cea ce trebuie sa captezi fel si fel de evenimente din viata ta. Dupa un drum al naiba de lung si dureri de stomac, am ajuns la destinatie, dar in orice poveste buna exista si o veste mai rea. Vestea rea e ca langa acel hotel / motel sau ce o fi acolo, numai retin , exista un mini parc, unde sunt cateva topogane si leagane, numai stiu daca mai e in ziua de azi. Stiu ca se dadeau 2 baieti pe ele , si alt baiat din neatentie sa bagat in fata unuia dintre ei , si la lovit leaganul direct in fata. Nu ati vrea sa va imaginati ce sa intamplat cu baiatul… stati linisititi traieste , dar leaganul ia dat direct in fata , cauzandui taieturi mari pe toata fata. Baiatul a fost luat de acolo imedoat si dus la spital unde a fost pus direct la operatie. In ziua de azi mai are decat doua sau trei semen pe suprafara fetei care sunt foarte putin vizibile. Pentru noi ziua la Muntele Semenic a continuat cu multe alte peripetii si prosti care le-am tot facut, pe scurt, peripetii cu foarte marii batai de cap pentru profesori

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *