Prima Mea Masina

Prima mea masina care am cumparat-o eu cu bani mei, bani munciti de mine a fost un Renaut Laguna din 1995, pe care la vremea aceea am dat 1500 Euro pe ea. Cred ca multi dintre voi cunosteti sentimentul acela, de a cumpara ceva cu bani curati munciti de voi.

Cred ca am cumparat masina pe la 18-19 ani, era prin 2008-2009,tin minte ca m-am anagajat la aceasi firma la care lucra si tata, nu pot spune ca era un job usor, dinpotriva a fost foarte greu, mai ales ca lucram cu fiare zilnic dar in final totul a fost foarte bine dupa ce m-am obisnuit cu ritmul de munca. Imi aduc aminte ca dupa 6 luni de zile am facut un credit la banca si am plecat cu tata la targ-ul de masini de la noi din oras in weekend, pot spune ca am stat aproximativ 4 ore si m-am plimbat si tot nu am gasit nimic.

Tata sa intanit cu un vechi prieten, care se pare ca avea mai multe masini la vanzare, tin minte si acum ca la 4-5 masini care le avea la vanzare, am stat alte 4 ore numai sa le studiez, si eventual am vazut cea mai frumoasa masina din tot targul, o superba Laguna Alba, imediat m-am indragostit de ea. Pretul ei era de 1800 Euro, dar fiind prieten cu tata, au facut o afacere ca daca tata il batea la SAH de 2 ori la rand, masina o lasa la 1500 Euro, bineintes ca tata la batut, dar la batut de multe ori incat nu mi-am dat seama ca deja se facuse ora 17:00 seara, si tata cu prietenul lui stateau pe bordura si bagau la bere.

Cred ca a fost cea mai fericita zi din viata mea dar totodata cea mai nervoasa, ca a trebuit sa stau dupa ei pana au terminat moftul cu SAH-ul si berea, oricum asta a fost inceputul aventurile mele cu masinile, ca dupa nici macar 1 luna, am vanduto si am luat alta si tot asa, ca intrun final ajunsesem la 4-5 masini in fata blocului.

Un comentariu la „Prima Mea Masina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *