Am fost cu mistera la un sexshop, in Cluj, sa isi mai faca si ea niste cumparaturi, nu de altceva.
Inauntru era un vanzator. Cand l-am vazut mi-am dat seama ca nu o sa cumpar nimic, ba as fi si iesit in urmatoarele 2 minute, dar nu m-a lasat mistera si misterul statea la usa, pentru orice eventualitate.
Am studiat obiectele cateva minute, toate propozitiile noastre se terminau cu hihihi-hahaha, pana s-a ridicat vanzatorul de la masa si, vrand probabil sa ne fie folositor, a inceput cu intrebarile: pentru cine cautati? ce cautati? cum arata? cat de slab e? etc etc.

A insistat sa ne arate nu stiu ce obiecte (eu nu mai vedeam bine, incercam sa ma concentrez sa nu ma uit la mistera care probabil avea, ca si mine, colturile gurii agatate de urechi), colectia de vibratoare (noua ne-a sarit in ochi o veioza si ne intrebam daca nu cumva e vibrator , de jocuri, de bile si de oua… Nici noi nu stim ce fel de oua, deci nu ne intrebati. Oricum, mai avea putin si ne baga in cabina de proba. Nu va spun cine si ce si-a cumparat, o las pe misterra sa spuna, poate il si probeaza pana atunci si ne spune si cum ii vine.
A, da, la plecare, misterra a vrut sa il pocneasca pe individ cu usa, noroc ca s-a interpus biroul lui si asa a scapat teafar si nevatamat.Ea zice ca nu a facut-o intentionat, eu nu o cred .

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *