Cred ca orice copil de pe lumea asta isi doerste sa aiba un animal de companie, un caine sau o pisica cel putin. Sunt fel si fel de animale care poti sa le ai dar ins chimb sunt si oameni ciudati care folosesc animale de companie drept servi sau diferite animale salbatice ca tigri sau lei. Asta este chiar exagerat, tin minte ca am avzut un reportaj in care un om tinea ca animale de companie gramezi de serpi de diferite specii. Nu stiu cum are acest curas sa stea practic cu moartea in casa avand in vedere ca avea si serpi extremi de veninosi cum ar fi mamba negra sau diferiti serpi cu clopotei si cobra regala. Din ce am vazut eu mamba negra este cel mai persiculor sarpe din lume si asta datorita veninului foarte toxic si puternic ce il are. Exista fel si fel de ciudateni pe acesta lume.

Orice om sanatos la cam isi tine acasa un caine, o pisica, un hamster sau un papagal, si nu animale salbatice. Eu primul meu aminal de companie a fost un motan care l-am iubit foarte mult. Dar datorita varstei a murit. In trecut avea toate tratamentele la zi si il duceam la clinici veterinare suceava cand era ceva inneregula cu el. Pot spune ca a avut o viata de lux, nu ii lipsea nimic dar nici nu era pretentios la mancare. Si prieteni mei la fel faceau, era totul frumos cand ne intalneam toti si mergeam in parca cu animele, bineintes eu nu cu motanul ca mil mancau caini dar tin minte ca de fiecare data cand plecam de acasa undeva, el statea si ne astepta la geam. Cand ne intorceam acasa totul era intr-o dezordine totala, avea obiceiul sa alerge pe hol si sa alunece, ducandu-se cu covorul de pe hol direct in usa. Vecini ne tot spuneau ca se aude ceva bubuitura in usa si asa ne-am dat seama ce poznai facea motanul nostru.

Sunt de parere ca un animal de companie poate inveseli viata oricaruia dinstre noi, cand suntem suparati si tristi, animalele simt acest lucru si mereu vin langa noi sa ne consoleze. Ele trebuie iubite ca pe un membru al familiei, asa cum noi ne iubim parinti, fratii si surorile.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *