Pot spune ca de mic ma gandeam ca atunci cand o sa fiu mare, vreau sa fiu pe salriul meu. In vacantele de vara imi placea sa merg la tata la servici si as muncesc acolo sa imi castig bani mei.

Aveam fel si fel de planuri, sa imi cumpar diferite lucruri. Bine inteles primul lucru care il vroiam era un calculator. Nu pot spune ca era usor munca, si mai ales ca patroni aceleli firme nu imi dadeau lucruri grele de facut. Dar fiecare dintre ei aprecia asta si fiecare venea si imi dadea bani asa pe furis sa nu observe nimeni. Timp de doua vacante am muncit acolo la aceea firma.

Dupa ce am implinit 18 ani, mi-au facut o propunere sa ma angajez la ei mai ales ca in descurs de 2 ani sa zic asa am invatat foarte multe si stiam cum stau treburile in firma. Mi-au facut o oferta atragatoate si am acceptat jobul. Pot spune ca am stat decat 3 sau 4 luni in aceea firma ca dupaia patronul a luat o lucrare in alta parte si a trebui ca eu impreuna cu o echipa de lacatusi sa plecam sa facem aceea lucrare. A fost foarte frumos mai ales ca am stat 6 luni de zile in alt oras dar despre asta o sa va povestesc in alt articol. Voi ce parere aveti despre munca de la o varsta frageda? Eu unul nu am avut nici un fel de problema, m-am angajat pentru ca imi placea ceea ce faceam.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *